tiistai 28. tammikuuta 2014

Kelpoa perussettiä: Wrong Noodle BarHilppasin tässä joku aika sitten lounaalle Kaisaniemen Wrong Noodle Bariin kun satuin olemaan siinä kulmilla. En ollut koskaan testannut mestaa, ja minua on muutenkin vaivannut viime aikoina kumma nuudelinhimo.

Wrongissa on aikas iso valikoima; annoksia saa erilaisilla nuudeleilla ja riisillä erilaisissa kastikkeissa ja liha- tai kasvistäytevaihtoehdolla. Söin täysjyvänuudeleita sesamkastikkeella ja vegelisukkeella. Lisuke näkyi seinätaulusta päätellen voittaneen jonkin "paras tekoliha"-palkinnon ja se kulkeekin vegekanan nimellä. Soijapaloista on kuitenkin kyse, joskin tavallista murakammista ja maustetummista.

Annos oli vahvasti ok. Nuudelit olivat mukavan rasvaisia ja sesamkastike maistui mukavasti sesamöljylle - hivenen lisää tulisuutta olisi kyllä sopinut minun makuuni. Safkan vihannekset olisivat niin ikään voineet olla snadisti rapsakampia ja mielikuvituksellisempia, mutta annoksen koko ja kiireisimmästä lounasajasta huolimatta nopea valmistuminen hyvittivät pientä mauttomuutta. Yllättävää kyllä, Wrongissa näkyi olevan myös A-oikeudet. Voisinkin kuvitella paikan sapuskan olevan mitä mainiointa krapularuokaa: rasvaista ja mietoa, eikä liian terveellistä.

Palvelu oli muuten suorastaan kiusallisen ystävällistä! En ole niitä naisia, jotka haluavat flirttailla nuudeliannosta tilatessa, ettäs tiedätte. Siitäkin huolimatta luulen pistäytyväni Wrongissa vielä joko kiireisenä työpäivänä tai sitten laiskana lauantaina.

2 kommenttia:

  1. Tsih, Paras Tekoliha-palkinto :) Enpäs ole koskaan poikennut kyseisessä mestassa. Ehkä vielä poikkean.

    VastaaPoista
  2. Joo mieti, ihan vakavalla naamalla järjestetty tuollainenkin kilpailu... Wrongin tekoliha oli kyllä ihan jees, eipä silti, mutta ei nyt mitään tajuntaa räjäyttävää. Poiketaan joskus yhdessä?

    VastaaPoista