keskiviikko 28. maaliskuuta 2012
Pähkinäinen päällys pastalle
Joskus sitä kaipaa pastansa päälle jotakin soijajuustoa väkevämpää. Silloin teen tätä parapähkinäpäällystä. Nopeaa, helppoa ja terveellistä - parapähkinässä on hurjasti seleeniä, joka auttaa muistia. Vai miten se oli?
Parapähkinäpäällykseen tarvitset:
200 g parapähkinöitä
2-3 valkosipulinkynttä
suolaa
loraus oliiviöljyä
Sekoita kaikki ainekset tehosekoittimessa - älä kuitenkaan ihan jauhoksi asti vaan pikemminkin murumaiseksi. Onnistuu myös ilman tehosekoitinta jos pilkot ensin pähkinät ja valkosipulin isolla veitsellä ja lisäät sitten suolan ja oliiviöljyn.
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti