maanantai 2. huhtikuuta 2012

Kikherneomeletti



Ihanan Chocochili- blogin pitäjä postaili taannoin vegaanisista pikaruokasuosikeistaan. Minun lempparipikaruokani on tämä kikhernejauhoista tehty vegeomeletti, jonka reseptin olen muunnellut Inna Somersalon superhyvästä keittokirjasta Yllin kyllin - herkkuja isolle ja pienelle joukolle. Kermajuusto sulaa ihanasti täytteessä!

Kikherneomelettiin tarvitset:

2 dl kikhernejauhoja
2 dl vettä
suolaa
kuminan siemeniä

Täyte:

Tofutti-kermajuustoa (yrttimaustettu tai maustamaton)
persiljaa silputtuna
(seitan- tai soijamakkaraa paloiteltuna)

Öljyä paistamiseen

Sekoita taikinan aineet. Kuumenna öljy paistinpannussa. Kaada pannulle kauhallinen taikinaa. Laita lettusen päälle Tofutti-nokareita ja persiljaa sekä mahdollisesti makkaraviipaleet. Kun omeletin pinta on hyytynyt, taita se puoliympyrän malliseksi taskuksi. Halutessasi käännä vielä tasku ja paista hetki toiseltakin puolelta. Tästä satsista tulee sellaiset 4-5 omelettia.

1 kommentti:

  1. Tämä on uskomattoman hyvää myös eivegaanin suussa. Voi täyttää juustolla tai millä vain!

    VastaaPoista