lauantai 20. lokakuuta 2012

Brunssilla VeganissimossaKäväisin ystävien kanssa brunssilla Veganissimossa. Mestan melko askeettiseen lounaaseen verrattuna  brunssi oli ihan positiivinen yllätys. Viidentoista euron hintaan tarjolla oli monenmoista pikku sapuskaa - tosin Veganissimon tuttuun tyyliin valikoimassa luotettiin aika pitkälle valmistuotteisiin kuten sulhaspiirakoihin, makkaroihin ja kasviskroketteihin. Hintaan kuuluva jälkkäri oli tällä kertaa pannari ja täytyypä myöntää, etten osaa itse tehdä yhtä hyvää.

Jotenkin brunssifiilikseen kuuluu aina se, että ruokapaikka on täysi ja niin tälläkin kertaa - onneksi meillä oli pöytävaraus. Lisäpointseja siitä, ettei seurueemme neljä pientä lasta näyttänyt stressaavan sen enempää henkilökuntaa kuin muita asiakkaitakaan. Veganissimon lounaan varmaan edelleenkin skippaan, mutta brunssille minut saa varmaan toistekin houkuteltua. Tosin a-oikeudet olisi kiva ylläri - jotenkin ne valmispiirakatkin olisi juhlavampia jos voisi samalla kulautella vaikkapa luomucavaa!

2 kommenttia:

  1. Kyllä luomucava tosiaankin olisi paikallaan noin hintavien valmisruokien kyytipoikana.

    VastaaPoista
  2. Totta vie. Mutta ties mitä siitä sitten joutuisi pulittamaan. Toisaalta ulkona syöminen on aina kalliimpaa kuin se jos syö kotona tarjouspuuroa...

    VastaaPoista