torstai 25. lokakuuta 2012
Vihreä tee -kuppikakut
Taasko se tuuttaa kuppikakkuja? Jep jep. Vihreä tee tuo kuorrutteeseen hienostuneen säväyksen. Näitä väsäsin jo tovi sitten, lauantaisille synttäreille on luvassa ainakin mustaherukka- ja chai latte-kuorrutteisia kakkusia. Varokaa vaan, konservatiivisten kuppikakkujen ystävät!
Kuppikakut vihreä tee -kuorrutteella
300 g margariinia
3 dl sokeria
1 dl soijajauhoja
1 dl vettä
4 dl jauhoja
0,5 tl suolaa
1 tl leivinjauhetta
Kuorrute
0,5 dl vahvaa vihreää teetä
0.5 dl sokeria
1 rkl maissitärkkelystä
1 prk Alpro Airy & Creamy soijakermaa
Vaahdota margariini ja sokeri, lisää keskenään sekoitetut soijajauho ja vesi. Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää joukkoon. Lusikoi vuokiin ja paista 200 asteessa noin12-15 minuuttia. Mittaa kattilaan tee, sokeri ja maissitärkkelys ja anna kiehahtaa. Jäähdytä hyvin. Vatkaa kerma ja sekoita joukkoon teetäyte. Pursota kakkujen päälle.
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Kuppikakkuja ei ole koskaan liikaa. Anna tulla vaan!
VastaaPoistaTotta! Täältä pesee tällä viikolla, tein sen verran onnistuneen kuppikakkukuorrutteen lauantaisiin lastenjuhliin!
PoistaKuppikakut sopivat varmasti synttäreille! Tuo vihreä tee kuulostaa aika eksoottiselta, mutta ovat varmasti hyviä :=
VastaaPoistaOlivat kyllä hyviä mutta ehkä se chai latte vei kuitenkin voiton... Reseptiä luvassa myöhemmin tällä viikolla!
Poista