tiistai 18. joulukuuta 2012

Glögikuppikakut



Tässä tämän vuoden viimeinen kuppikakkuresepti. Näissä on ainesta joulupöydän kuningattariksi!

Glögikuppikakut

1 satsi tummaa tai vaaleaa kuppikakkutaikinaa

Kuorrute:

0,5 dl glögitiivistettä
0,5 dl sokeria
1 rkl maissitärkkelystä tai perunajauhoa

1 prk Alpro Airy & Creamy- soijakermaa


Valmista kuorrute kiehauttamalla kaikki ainekset kermaa lukuunottamatta keskenään. Anna glögiseoksen jäähtyä ihan kylmäksi. Valmista kuppikakut ja anna jäähtyä. Kostuta kakkuset soijamaidolla tai haluamallasi alkoholilla. Vatkaa kerma ja sekoita joukkoon glögiseos. Pursota kakkusten päälle. Jos haluat olla superjouluisa, koristele piparkakun murusilla!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti