keskiviikko 26. kesäkuuta 2013

Aamujoogaa ja -palaaViimeisen työviikon kunniaksi olen pitänyt omatoimisen joogaintensiivin, eli vaan päättänyt käydä aamujoogassa joka päivä ennen työpäivän aloitusta. Olen aamuvirkku ihminen joten aikainen herääminen ei ole ongelma, mutta jos totta puhutaan alan sitten iltapuolella olla vähemmän zeninä. Anteeksi vaan, perhe!

Aamujoogasta tulee paitsi fyysisesti myös henkisesti mahtava fiilis: tein sen! Heräsin ja harrastin liikuntaa ennen kuin kukko lauloi! Toinen heräävä tunne on tajuton nälkä kun saavun suihkunraikkaana työpaikalle. Onneksi lähellä Lasipalatsissa on ihana Kanniston leipomo, josta saa paitsi mainiota soijalattea myös vegaanisia täytettyjä chiapattoja. Ajatelkaa, vegaaninen asia ihan noin vaan tiskissä! Ja vielä hyvä sellainen. Aamulla Punavuoressa leivottu leipä on täytetty tuoreilla kasviksilla ja mystisen hyvällä tapenadella. Ooh. Kyllä näillä joogi jaksaa.

4 kommenttia:

 1. oho, kiitos vinkistä! joogan taidan skipata, mutta leipä ja latte maistuu :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Uppoaa vallan hyvin ilman joogaakin :)

   Poista
 2. No oho täältäkin! Tapenade kuulostaa oliiviselta? mut silti, vegaanista purtavaa tosta noin vaan, tavallisesta leipomosta!? Wau!

  xoxo, Raisa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Uskomatonta, eiks vaan?! Ei tarvitse erikseen selitellä ja pyydellä anteeksi. Siinä mössössä saattoi olla myös jotain munakoisojuttua, hotkaisin sen aika vauhdilla, mutta hyvää siis oli ehdottomasti!

   Poista