tiistai 4. kesäkuuta 2013

Hot hot hot!En ole varmaan ainoa jonka mielestä on epäreilua olla sisätöissä näillä keleillä? Vaikka kuinka tykkään duunistani, katse ja mieli tuppaa vaeltelemaan ikkunasta ulos - varsinkin kun työpaikkani edustalla on valtava terassi, jossa jotkut onnelliset istuvat viettämässä hellepäivää. Eipä silti, en oikeastaan ole mitenkään ihan mielettömän terassiorientoitunut ihminen, olen enemmänkin piknikviinityttöjä.


Oli miten oli, kuuma on sisälläkin ja se asettaa haasteensa työpukeutumiseen. Hellemekossa ei ole oikein jees mennä töihin, mutta jotain keveää pitää olla. Onneksi on vanha kunnon Vaatelainaamo, josta löysin hauskan Ronja Ryövärintytär lähtee kaupungille-henkisen mekon. Sen kuviointi on hauskasti melkein leopardikuviota mutta ei ihan. (Olenko jo kertonut olevani heikkona leopardikuosiin?!) Mekko on kotimaisen Kaksitvån mallistoa ja mukavan hengittävää ohutta puuvillaa.  Leggingsit ja sandaalit, ja se on siinä! Jotenkin saan aina kesällä kicksejä siitä, että voi pitää yllä vain muutamaa vaatekappaletta ja silti olla ihan säädyllinen. Tänään pärjäsin neljällä ja jos huomenna on yhtä kuuma, niin vähennän kyllä kolmeen! Sen alle en kai voi mennä, vai mitä?


2 kommenttia:

  1. Tiedätkö onko noita Vaatelainaamoja muualla kuin Helsingissä? Liian pitkä matka :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ainakin Tampereella näyttäisi olevan suht samanlaisella konseptilla toimiva Luottovaate (https://www.facebook.com/Luottovaate), olisiko siitä apua? Olen kyllä ihan koukussa Vaatelainaamoon! NIIN hyvä idea!

      Poista