tiistai 13. elokuuta 2013

Pähkinäiset kesäkurpitsapihvit



Kas kuinka tuo edellinen kadunvaltauspostaukseni kuumensi tunteita. Sen myötä blogiini onkin ekaa kertaa virrannut kävijöitä Hommafoorumilta ja kommentteihin ilmestynyt ihka aitoa vihapuhetta! Tulkaa vaan toistekin käymään, jos haluatte vinkkejä eettisestä muodista ja vegaaniruuasta. Voisi tehdä terää.

Tällä kertaa syödään kauden sesonkituotetta, nimittäin kesäkurpitsaa. Ystävä toi tuliaisiksi ISON yksilön. Siitä tuli pihvejä. Isokaan kesäkurpitsa ei jaksa olla puiseva kun sen paistaa runsaassa öljyssä ja kuorruttaa pähkinöillä.

Kesäkurpitsapihvit

1 iso kesäkurpitsa

2 dl vettä
1 dl jauhoja (venhä- tai speltti)

3 dl pähkinöitä
1 dl sesaminsiemeniä
1 tl suolaa
3 tl savupaprikaa

öljyä paistamiseen

Viipaloi kesäkurpitsa. Jos se on oikein iso, kantsii myös kuoria. Sekoita kulhossa keskenään vesi ja jauhot. Tehosekoita pähkinät ja siemenet jauheeksi, lisää suola ja savupaprika. Laita pähkinä-mausteseos lautaselle. Kastele kesäkurpitsaviipaleet ensin jauhovellissä ja kieritä sitten pähkinäjauhossa. Paista pannulla reippaassa öljykerroksessa pihveiksi.

4 kommenttia:

  1. Kappas, kommenttini on kadonnut.

    Et kestä sitä, että todellinen luonteesi paljastetaan. Esiinnyt "eettisenä", mutta nautit harmin aiheuttamisesta toisille ihmisille, ja vielä naureskelet päälle. Ryhdistäydy ja ala oikeasti eettiseksi ihmiseksi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mistä näitä idiootteja sikiää? Mahtaa äiti olla ylpeä.

      Poista
    2. Jep. Mutta hei, ei juurikaan kirjoitusvirheitä! Jotakinhan sekin jo on.

      Poista
  2. No todellakin, nyt näen valon. Kiitos sinnikkäästä julistuksesta!

    VastaaPoista