torstai 22. elokuuta 2013

Testissä: säihkysääret by JoikKesä, älä vielä mee! Elokuunhan pitäisi hei olla vielä kesäkuukausi! Sitä paitsi se on aina ollut lempikuuni koska a) rakastan pimeitä ja lämpimiä elokuisia iltoja jolloin voi istua iltaa ulkona hyvässä seurassa ja b) minulla on synttärit elokuussa. Tällainen kalsea elokuu on siis pettymys.

Iholla kesää voi sentään koittaa pidentää esmes tällä Joikin sävyttävällä vartaloöljyllä. Joik ei ollut minulle ennestään tuttu merkki: brändi on siis yhtä kuin virolaista, suhteellisen kohtuuhintaista ekosertifioitua kosmetiikkaa. Sain muutamia Joikin tuotteita testiin Sofia Storesta, mutta tämä öljy on niistä ainoa johon olen ehtinyt jo tutustua. Kiinnostava tuttavuus joka tapauksessa - seuraavaksi testaan merkin päivä- ja yövoiteet.

Öljy on valmistettu mm. kookosöljystä, porkkanansiemenöljystä ja riisiöljystä. Siinä on pieniä kullanvärisiä hilehippusia, joten putelia täytyy ravistaa ennen käyttöä. Iholla hiput eivät kimalla överisti vaan juuri sopivasti. Öljyn tuoksu on hiukan yllättävästi piparminttuinen. Jotenkin odotin jotain lämpöisempää tuoksua, mutta itse asiassa minttuisuus on ihan virkistävä ja tehoaa muuten samalla esim. liikunnan kipeyttämiin lihaksiin - kokeiltua faktaa! Öljyn väri ei pistä iholla silmään kun alla on jo rusketusta. Ja hyvä niin. Minä en ainakaan havittele suihkurusketus- enkä edes sääriväri- efektiä vaan juuri tällaista hienoista väriä ja hohtoa. Toimii siis.

Suihkupullo on tälle tuotteelle kätevä formaatti, joskin muovipullo on aina hiukan askeettinen. Ja olisiko etiketin designiin voinut panostaa ehkä inasen verran enemmän? Toisaalta etiketissä kuvailtiin tuotetta hurmaavasti: "Antaa iholle kevyen sävyn ja sievän hehkun". Sievä hehku on vaan jotenkin niin somasti muotoiltu, eikö?!

Vielä varoituksen sana, joka mainitaan pullon kyljessäkin: vaaleissa tekstiileissä öljy kyllä erottuu huomattavasti selkeämmin kuin ihossa - kantsii siis antaa öljyn imeytyä kunnolla ennen siihen valkoiseen pellavamekkoon pukeutumista!

2 kommenttia:

  1. Noita Joikkeja saa muuten Stockaltakin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ai, enpäs ole huomannutkaan! Tosin aika harvoin edes ehdin sinne koluamaan luonnonkosmetiikkaosastoa. Joku muukin vinkkasi hiljattain jonkun kiinnostavan tuotteen jota sieltä saa, täytynee käväistä!

      Poista