perjantai 27. syyskuuta 2013

Coston hatut ovat saatanastaNyt tämä irvokas ilmiö on lisääntynyt katukuvassa sen verran, että on aika julistaa absoluuttinen totuus: Coston hatut ovat saatanasta. Ei ole koskaan hyvä idea laittaa päähänsä ratsatuskypärän näköinen asia jonka laella keikkuu hölmö tupsu. Kotimaista designia tai ei.


Eheytykää, ihmiset.Kuvat www.costo.fi

5 kommenttia:

 1. Pitäisköstän siellä leuan alla olla remmi? Muuten oikein tyylikkäitä ja olen monta kertaa ihmetellyt miksei n iistä voisi tehdä pottaa vetävämpiä malleja. Tupsu näyttää hölmöltä. Suomalainen pallinaama sen kauhean pyöräilykypärän kehystämänä...

  VastaaPoista
 2. Remmi ja ratsupiiska. Ja pelleasu?

  VastaaPoista
 3. Aamun ensimmäinen tunne: helpotus! Ihanaa, että joku jakaa kanssani inhon kyseisiä vaatekappaleita kohtaan. Joskus näin baarissa (ei kukaan ajatteleva yksilö käytä tuollaista hattua, saati sitten baarissa! Mikä ihmisiä vaivaa!!) tuollaisen jonkun päässä ja vastenmielisyyden tunne, jonka sai aikaan meni jo miltei aggression puolelle.

  Ensimmäistä kertaa voin sanoa kannattavani eheytymiskamppanjaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahah! Toden sanoja puhut. Ja kumma kyllä näitä paholaisen päähineitä näkee yhä enemmän päivittäin. Tunnistan myös tuon agressiota lähentelevän inhon!

   Poista