torstai 17. lokakuuta 2013

Kuukauden vegaanituote: Tom's of Mainen lastenhammastahnaTunnustettakoon: olen totuttanut lapseni hillon makuisiin hammastahnoihin. Niillä vaan hampaanpesu käy riidatta. Enkä oikeastaan käsitä, miksi sen tahnan pitäisi ollakaan sitä styrkkaa piparminttua, kun muukin maku pesee hampaat ihan yhtä hyvin. (Siis lapsilla, itse olen tietysti ehdollistunut ajattelemaan että mitä tujumpi tahna sitä parempi pesuteho.)

Toinen asia jonka tunnustan, on se etten ole ihan varma siitä fluorista. Onko se saatanasta? Vai pitääkö sitä olla? Jos jollakin on jotain helposti sulateltavaa faktatietoa niin kertokoon! Nyt olen ihailtavan johdonmukaisesti käyttänyt vaihdellen fluorattua ja fluoritonta hammastahnaa - ihan noin varmuuden vuoksi.

Fluorillisen tahnan kautena meillä diggaillaan tästä mansikanmakuisesta Tom's of Mainen hammastahnasta. Se on kyllä ätläkkää, mutta ei ihan yhtä marmeladimaista kuin esimerkiksi jotkut Laveran lastenhammastahnat. Koostumus on jotenkin enemmän tahna kuin geeli, eikä maku ole niin makea etteikö tahnaa voisi aikuinenkin hätätilassa käyttää. Hintakaan ei tahnassa ole niin paha kuin luonnontahnoissa yleensä - Heluna Fashionista tuubi irtoaa näemmä noin viidellä eurolla. Jos sillä välttää kinastelun hampaiden pesusta, niin en valita!

Kuva: www.tomsofmaine.com5 kommenttia:

 1. Heh, mä olen ihan yhtä johdonmukainen lapsen hammastahnan kanssa. Vähän molempia, niin ei voi kukaan sanoo, ettei olis oikein.

  VastaaPoista
 2. Tätä meilläkin käytetään! Tällä hetkellä kyllä joku toinen maku, joka ostettiin sukuloimismatkalta. Mutta Helunasta ostetaan aina tätä. Mäkään en osaa siitä fluorista kyllä oikeen sanoa. Ehkä se on vähän sama kuin lehmänmaito. Meille opetetaan pienestä pitäen, että sitä nyt vaan on oltava, niin että vielä aikuisenakin kuumeisesti mietitään kalsiumia KOKO ajan.
  Parasta varmaan mennä keskellä tietä, eli välillä ilman ja välillä kanssa.
  xoxo,
  Raisa
  Olis muuten kiva tulla taas teille syömään. (heh)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oliskin kiva jos olis joku muu marjamaku välillä. Tai banaani. Joo, olis NIIN kiva nähdä taas! Lokakuu on kiiruusta kiiruumpi, mutta marraskuussa?

   Poista
 3. Joo, me tullaan sitte marraskuussa :D

  VastaaPoista