torstai 28. marraskuuta 2013

Kuukauden jumppatärppiKöh köh! Kröh! Näin sanovat meillä tällä hetkellä niin lapset kuin aikuiset. Itselläni onneksi tavattoman sitkeä yskä alkaa vähän hellittää, ja rohkaistuin tänään tekemään hiukan kotijumppaa.

Lempparikotiliikuntaani on ilman muuta kahvakuulailu. Se on vaan niin jumalattoman tehokasta. Rakastan sitä tunnetta kun seuraavana päivänä joka lihas on ihan hellänä, sellaisetkin joiden olemassaolosta ei edes tiennyt. Kuulailin pitkään dvd:n tahdissa, mutta meiltä hajosi jokin aika sitten tietokoneesta dvd:n soittotoiminto, joten piti siirtyä nykyaikaan eli you tubeen. Siellä tämä Ryan Raw'n (mahtavia nämä fitnessnimet) Total Body Kettlebell Routine on juuri nyt suosikkini. Okei, se on ohjattu ärsyttävähköllä jenkkityylillä, mutta itse harjoitus on simppeli ja tehokas - seuraavan päivän lihassärky on taattu. Ja huh huh, mikä kroppa tuolla treenin tekevällä naisella ("Killer Kasha") muuten on!

Kuva ei ikävä kyllä ole omasta kahvakuulakokoelmastani, vaan napattu täältä. Omani on Tarjoustalosta hankittu myrkynvihreä malli. Huokaus. Mutta onko teillä jakaa jotain mainiota jumppavideota juutuubista?

2 kommenttia:

  1. Kiitti linkistä! Tällaista mä olenkin kaivannut. Kyn kerran viikossa kahvakuulailemassa, mutta on ollut ajatuksena treenata kotonakin. Vaikka ei musta Killer Kashaa taida tulla vaikka kuinka treenaisin ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kahvakuulailu kyllä rules. Ja Killer Kasha myös!

      Poista