keskiviikko 20. marraskuuta 2013

Viisi mustaa asiaa
Nyt on kuulkaa selkeästi taas menossa musta kausi, siis noin niinkuin pukeutumisen suhteen. Musta on vaan jotenkin niin kätevä väri: aina tyylikäs. Tässä viisi mustaa asiaa joista tykkään (tai tykkäisin) juuri nyt. Ja yläkuva on muuten Ecouterren sivuilta - Ecouterre on ehdottomasti lempijulkaisuni! Tsekkaa vaikka itse: ecouterre.com.

1) Kure Bazaarin kynsilakka, sävy Kohl

Olen ennenkin hehkuttanut Kuren lakkoja, jotka ovat paitsi laadultaan ihan mielettömiä myös 85 % luonnollisista ainesosista tehtyjä. Ja vegaanisia. Tarvitsen ehdottomasti mustat punk-kynnet tuleviin pikkujouluihin!

Kuva: kauppa.jolie.fi 


2) Vegetarian Shoesin Engineer -saappaat

Nämä löytyvät onneksi omasta kenkähyllystäni. Paras kenkäpari ikinä! Anoppini osti ne minulle kahdeksan vuotta sitten, eikä niissä vieläkään ole pienintäkään vikaa. Päinvastoin, ne vain muuttuvat paremmiksi kuluessaan hiukan. Käytän niitä kesäisin, talvisin, syksyisin ja keväisin - siis todellinen turvakenkäpari monessakin mielessä. En keksi äkkiseltään mitään asua, jonka kanssa nämä saappaat eivät näyttäisi törkeän hyvältä.

3) Alchemistin pikkumusta

Alchemist on hollantilainen reilun kaupan vaatemerkki, jonka vaatteissa yhdistyy eleganssi ja käyttäömukavuus. Minulla on pari brändin vaatekappaletta ja voisin pitää niitä päivin öin. (Ja itse asiassa joskus pidänkin.) Tämä nahkamaiseksi käsitelty puuvillainen vahakäsitelty rokkimekko on ikävä kyllä vain mä haluun! -listalla. Huokaus.

Kuva: kauppa.yalo.fi

4) Musta kajalkynä

Mikään meikkipussi ei ole täydellinen ilman mustaa kajalia. Sitä voi laittaa vähän tai paljon fiiliksen mukaan ja meikissä on heti asennetta. Oma uskollinen ystäväni on Dr. Hauschkan kajal, joka tuoksuu vienosti ruusulle kuten melkein kaikki Hauschkan tuotteet.

Kuva: drhauschka.fi

5) Welliciousin joogatrikoot

Näissä pöksyissä vietän aikaa joogasalin ulkopuolellakin - tekisi mieli itse asiassa pitää näitä myös duunissa. Ostin Welliciousin luomupuuvillaiset joogatrikoot jokin aika sitten kummitädiltä saadulla lahjakortilla, enkä ole katunut niin hetkeäkään. Trikoissa on päälleommellut sortsit, joten näillä voi tosiaan hipsiä myös ulos joogatunnilta ihan säädyllisesti. Vyötärö on mukavan joustava ja sen voi kääriä alas lantiolle tai pitää korkeampana. Eikä pyllyvako vilku missään asanassa!

Kuva: wellicious.com

2 kommenttia:

  1. Guugletellessani noita Vegetarian Shoesin Engineer -saappaita eksyin tänne sinun sivuillesi :) Pakko kysyä tässä ilmeisen kokeneelta käyttäjältä, kestävätkö nuo hyvin pakkasta, etteivät halkeile tms.? Ja ovatko kuinka hiostvaat/kylmät/kuumat käytössä? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Engineer-saappaat ovat tosiaan olleet mulla kovassa käytössä kohta kymmenen vuotta. Eivät halkeile pakkasessa, eivätkä hiosta - materiaali tosiaan käyttäytyy kuin unelma lukuunottamatta sitä, että kenkien sisäänkävely kesti aika kauan. Suosittelen!

      Poista