maanantai 10. maaliskuuta 2014

Loungerie: mukavampaa ylleJep, ostan rintsikoita niin harvoin, että niiden hankkiminen ylittää uutiskynnyksen. Vaahtosin viime vuonna Kriss Soonikin loungerie-kokoelmasta, jossa on onnistuttu yhdistää dekadenttius käyttömukavuuteen. (Jos haluat lukea tilityksen, kurkkaa tänne.) Sieltähän nämäkin tissikat ovat peräisin. Minusta on edelleenkin loistoidea, että mukava voi olla myös hottista ja toisinpäin. Näissä liiveissä ei nimittäin ihmistä kiduteta vaahtomuovisilla puovipalloilla ja hiertävillä metalleilla, vaan ylleen voi pukea pehmoista verkkoa ja napakkaa kuminauhaa. Tehty eettisesti Virossa. Yhteensä kolmen vuoden imetyksen jälkeen minun tissini jumalauta ansaitsevat vain parasta!

2 kommenttia:

  1. Miten noi öö...niinko nostaako ne tissejä? Siis kun käytän mukavia rintsikoita (joita mulla ei itse asiassa kyllä ole, niin siis kun viikonloppuisin heittäydyn villiksi ja olen ilman) niin tissit valahtaa maan vetovoiman vaikutuksesta piirun verran lähemmäksi napaa ja näyttää päälle päin siltä, kuin mulla ei olis tissejä ollenkaan. Mutta sitten taas kaarituet ja vaahtomuovit kuroo kaiken mukavasti pieneen pakettiin, mutta niin että näyttää kuin siellä jotain kuitenkin olis. Niin, että siis kysymykseni kuuluu, että pystyykö tuollaisilla mukavilla rintsikoilla korostamaan poveaan, vai ei? Ei siinä, että siihen enää juuri tarvetta olisi, mutta onhan se vähän kiusallista kun huomaan miehenkin katseesta pienen ihmetyksen, että mihinkäs ne tisut aina viikonloppuisin katoavat. Saako vielä kysyä, että mitä tälläinen hauskuus maksaa? (kirppikseltä saa alle euron, ja kun vähän ompelukoneella kiristää, niin saa ihan kamalat.)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No, ööh, eipä juuri. Siis mulla ei ole mitään nosteltavaakaan juuri. Mutta sellaista pientä kohauttelua ja napakoitumista ilmenee. En tiedä kyllä miten nämä toimisivat povekkaille tyypeille. Hintaa on kuutisen kymppiä, mikä on tietysti aika lailla paljon mutta sitten taas toisaalta näitä ei ole tehty pikku kätösillä Kiinassa. Täytyykin ruveta tsekkailemaan kirppisten rintsikkalaareja, joskus olen vähän tonkinutkin mutta ne on aina niitä kaarituellisia joista en niin diggaa. Viikonloppuisin katoavat ryntäät, hihii!!

      Poista