perjantai 16. toukokuuta 2014

The People's Movementin vegaanilenkkaritMuistatteko kun vaahtosin näistä The People's Movementin kengistä? No, nyt ne ovat minun. Minun! Enkä kadu hetkeäkään. Vaikka poposet olivat aika hintavat, varsinkin kun tilasin ne Ruotsista. Nämä kiilakorkolenkkarit ovat nimittäin

a) uskomattoman coolit
b) mielettömän mukavat jalassa; niiden neitsyttassuttelu oli uhkarohkeasti muutaman päivän työmatkalla   jolla piti kävellä paljon eikä tullut rakon rakkoa
c) eettiset ja ekologiset
d) mainitsinko jo cooliusasteen?

Täytyy myös samalla kehaista naapurimaan vegaanipuotipalvelua. Tilasin kengät Green Lacesista koska Suomesta näitä tossukoita ei toistaiseksi saa. (Green Lacesin valikoimaan oli muuten ilmestynyt parit muutkin The People's Movementin jalkineet, lääh!) Matkassa oli pari mutkaa, koska kokoani ei heti heittämällä löytynytkään varastosta ja jouduin odottelemaan tilaustani parisen viikkoa. Koko odotusajan minusta pidettiin hyvää huolta: liikkeestä ystävällinen tyyppi nimeltä Nina lähetteli facebookitse tilannetiedotetteita kenkien lähestymisestä. Ja lisäksi sain kaupan päälle uuden People's Movement- siksaklompakon, joka on tehty merestä kerätyistä muovipusseista. Pääseekö tästä enää katu-uskottavammaksi?

Olinkin kipeäsi uuden lompsan tarpeessa. Ja tsekatkaa, mikä määrä kuitteja, kortteja ja muuta kamaa vanhasta rahapussukasta löytyi kun tyhjensin sen sisältöä uuteen. Esim. ylioppilaskunnan jäsenkortti kaudelta 2007-2008... Hoh hoi.


Vertamalla kuvia muuten näette itsekin lenkkareiden ainoan pikkuisen miinuspuolen. Ne ovat nimittäin aikas lianarkaa väriä. Onko kellään hyviä vinkkejä kanvaasikenkien putsaamiseen?


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti