perjantai 4. heinäkuuta 2014

Loma-asioitaKovasti ihailemani bloggaaja Outi Pyy on sitä mieltä, ettei blogissa kannattaisi tilittää diipadaapaa siitä, mitä nyt on viime aikoina tullut tehtyä. Hän lienee oikeassa, mutta tässä anyway sitä itseään eli
intresantteja lomakuulumisia.

Kesäloma menee tuttuun tapaan pääasiassa Skotlannissa. Muutaman päivän aikana on tapahtunut tällaista:


Otin tatuoinnin. Ison. Jokainen tarvitsee yhden yksisarvisen, eikö vaan? Tatuoijani on muuten maailman viehättävin vegaaninainen joka omistaa kolme menestyvää tatuointiliikettä ja haaveilee eläinten suojakodin perustamisesta.


Näin mahdollisesti aidon Banksyn tuoreeltaan, edinburghilaisen vaihtoehtokirjakaupan ovessa. Tai sitten se on kirjakaupan ovela markkinointikikka. Mutta Banksy on kuulemma muuttanut Edinburghiin. Jännä tosin, miten kirjakaupan väellä oli sopiva pleksi heti valmiina...


Olen juonut gintonicia puutarhassa. Aina hyvä idea.


Löysin maailman parhaan vegaanilehden Tukholman lentokentältä, Vego nimeltään. På svenska. Tiedättehän kotimaisen ankean Vegaian? No, se on tehdasvessapaperia tähän julkaisuun verrattuna. Mahtavia reseptejä, vegaaniurheilijahottiksia. Kyllä ne osaa Ruotsissa kuulkaa.

Sen lisäksi olen laittanut ruokaa, joogannut, lukenut ja hengaillut lasten ja appivanhempien kanssa. Peruskesäsettiä siis. Mites teillä?


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti