sunnuntai 16. elokuuta 2015

Relasti ravintolapäivänäRavintolapäivässä on se hyvä puoli, että voi hyvällä omallatunnolla olla laittamatta itse ruokaa ja syödä ulkona. Söpössä Puu-Vallilassa tarjoiltiin kenialaista vegaaniruokaa, linssikastiketta ja kaalihöystöä. Lisukkeena oli maissijauhosta tehtyä ugalia. Minun suuhuni ugali oli täysin mautonta, mutta se upposi nirsoon kuopukseen paremmin kuin mikään itse tekemäni mössö. Grrr.

Suloisella sisäpihalla tarjoiltu ruoka oli ihan jees, joskin olen itse tehnyt usein aika samantapaista linssijuttua ehkä paremmin maustein. Mutta ravintolapäivän toinen plussa onkin se, ettei rupea kiukuttamaan, vaikka pöperö ei olisikaan kotisapuskaa juuri kummoisempaa. Hintakin on kuitenkin yleensä aika huokea, joten voi suopein mielin syödä ihan jotain vaan.

Tämän sunnuntain päräyttävin juttu olikin ruoan sijasta se, miten reippaasti jörö esikoiseni kävi itse ostamassa limua ja jopa vanhalle äidilleen kahvia, ihan omatoimisesti. Sinne se marssi ja heläytti :"Yks kahvi, kiitos!" Ihan vieraalle ihmiselle! Eikä kertaakan tullut pikkuveljen kanssa riitaa edes pillin väristä. Leikkipuistossakin sain suhteellisen rauhassa lukea sillävälin kun pennut kiipeilivät kalliolla. Luksusmutseilua tämä.

2 kommenttia:

  1. Ompa söpö limunjuoja! T. Mari

    VastaaPoista
  2. Joo, tykkään myös tuosta Elton John-lookista jotenkin!

    VastaaPoista