lauantai 4. helmikuuta 2012

Braku goes vegan ja skidit Puuhamaahan


Tuppauduin auttamaan tänään pidettyyn ravintolapäivään. Brahen leikkipuiston tiloissa tarjoiltiin vegaanisista luomuaineksista tehtyä linssikeittoa lisukkeineen ja jälkiruuaksi kuppikakkuja. Päivän tuotto käytetään kesäiseen Puuhamaan retkeen. Aurinkokuivatuilla tomaateilla terästetty keitto oli yllättävän hyvää ja kuppikakut kauniita ja houkuttelevia kuin synti.  Meininki oli rento, tarkoitus hyvä ja asiakkaat tyytyväisiä. Tämä on yhteisöllisyyttä, jumalauta.

2 kommenttia:

  1. Heippa, Kiva blogi sulla, tykkäsin erityisesti Anu Silfverbergin fanitusjutusta! Mäkin joka kerta lukiessani Nytin kolumnia mietin, että ihan kuin omasta suusta (paitsi silloin kun se kirjotti siitä ettei saisi toivoa tyttö-/poikavauvaa; silloin tunsin piston ja Anun paheksuvan katseen tyhjänpäiväisessä sydämessäni..)! Ravintolapäivä oli kyllä huippu ja hieno kuppikakkukuva sulla :). T. Erica, eli se leipojaihminen tältä päivältä

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jee, kiva kun tykkäsit! Hei mä sain maistaa vielä niitä sun limesalmiakkikuppikakkuja, ne oli kyllä ihan tajuntaa räjäyttävän hyviä! Pakko tehdä niitä pian!

      Poista