sunnuntai 8. heinäkuuta 2012

Ruutushoppailua

Minä haluaisin maailmanrauhaa ja sitten nämä viisi juttua, kiitos:

Kuva:http://store.nurmiclothing.com/


1) Anniina Nurmen suunnittelema tyylikäs turbaani, joka on ommeltu Suomessa. Materiaali eettisesti tuotettua luomupuuvillaa, hinta 59 €. Muutenkin voisin ottaa Nurmen mallistosta lähes kaiken.  Nurmen suunnittelemien farkkujen tuotantoketju oli myös kiinnostavaa luettavaa, eikä ne itse farmaritkaan näyttäneet ollenkaan pöllömmiltä.


Kuva: http://store.drmartens.co.uk


2) Vegaaniset Dr. Martens -maiharit. Maihinnousukenkien klassikko vihdoin eläimettömänä mallina. Hinta noin 140 €.



Kuva: http://www.animalaidshop.org.uk/


3) Laatikollinen vegaanista luomusamppanjaa Animal Aid Shopista, hinta noin 160 €. Tämä toive ei kai selittelyjä kaipaa?



Kuva: http://www.christianiabikes.com


4) Tavaran(- ja lasten)kuljetuspyörä, hinta 2000 eurosta ylöspäin. Tällä kuskaisi koko porukan kätevästi kauppaan, retkelle, päiväkotiin... Sitäpaitsi noi värilliset mallit on supersöpöjä.



Kuva: http://www.vallilanspy.net


5) Siirtolapuutarhamökki, hinta keskimäärin 60 000 €. Urbaanin ja autottoman ekoilijan paras kesämökki. Sitäpaitsi voisin laittaa turbaanin päähän, maiharit jalkaan, lastata samppanjat pyörän päälle ja ajella mökille.

Lopuksi vielä varoitus: seuraava postaus saattaa sisältää seksiä!

2 kommenttia:

  1. Kuulin sisäpiirin tietoa, että Satamasaaressa olis mökkejä kaupan btw. (Ihan kivat sandaalit, mutta ei niissä järin paljon seksiä ole?)

    VastaaPoista
  2. Ai, kiitos vinkistä. Joo, ne sandaalit ei kyllä ollu se seksijuttu totta vie. Vinkkaan sen verran että siihen liittyy postimyynti.

    VastaaPoista