tiistai 25. syyskuuta 2012

Aerial YogaLapsena haaveilin olevani isona sirkustaiteilija. Noh, ei minusta tullut sirkuksen tähteä vaan kirjastonhoitaja, mutta jatkossa voin sentään päästää sisäisen sirkuslaiseni valloileen uudella Vertical Clubilla. Käväisin siellä juuri kokeilemassa Aerial Yogaa eli ilmajoogaa.  Ilmajoogassa temppuillaan ja killutaan kattoon ripustettujen suurten kangaslenkkien varassa. Joogaa laji ei siis varsinaisesti ole, eikä myöskään pelkkää ilma-akrobatiaa vaan jotakin siltä väliltä. Introtunnin jälkeen imetysjuntturainen selkäni kiitti saatuaan venyä ja roikkua. Tunti olisi ehkä voinut olla fyysisesti haastavampikin hikiseen astangaan tottuneelle kropalleni, mutta jatkotunneilta löytyy kuulemma lisää tehoja. Loppurentoutus oli ehkä parasta ikinä: kääriydyimme kaikki kankaisiin roikkumaan kuin perhosen toukat. Kotelossa oli helppo kuvitella itsensä sirkuslaiseksi joka salaa haaveilee olevansa kirjastonhoitaja.

2 kommenttia:

  1. Kuulostaa mukavalta! Olisi mielenkiintoista kokeilla jotain tuollaista, sitä ei vaan varmasti joka paikkakunnalla pääse kokeilemaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli kyllä kivaa ja selkärankaan jäi miellyttävän selkeä olo! Luulen että laji sopii hyvin esim. tanssin tai perinteisen joogan tueksi. Tämä on kuulemma eka paikka Suomessa joka tarjoaa ilmajoogaa, mutta eiköhän se siitä yleisty!

      Poista