torstai 27. syyskuuta 2012

Niia's Cupcakes: Maailma tarvitsee kuppikakkujaMaailma tarvitsee veganismia ja veganismi tarvitsee kuppikakkuja. Ne ovat hauskoja, maukkaita, nättejä ja hyvällä tavalla turhanaikuisia. Forumin söpöäkin söpömpi ja täysin vegaaninen Niia's Cupcakes -kuppikakkumyymälä siis todella puolustaa paikkaansa. Minua ei itse asiassa haitannut edes istumapaikkojen puute, vaan pikemminkin take away -kuppikakuista tuli jotenkin maailmallinen fiilis: tässä sitä mennään kiireisenä ja tärkeänä kuppikakku messissä. Ostin suklaisen kakkusen jonka maussa ei toki ollut moittimista, mutta kuten aina, kuppikakku näytti paremmalta kuin maistui. Niiden ulkoasun antamaa lupaustahan onkin aika mahdotonta lunastaa! Asia jossa on syötävää glitteriä ei kuitenkaan kerta kaikkiaan voi mennä vikaan.

Iso plussa Niia'sille myös siitä, että tyylikkäässä vitriinimyymälässä ei kuppikakkujen vegaanisuutta mitenkään perusteltu. Vegaaniutta ja veganismia on kiva joskus käsitellä myös itsestäänselvyytenä - ei aina tarvitse lyödä asiakasta vegaanin käsikirjalla ja flyerinipulla päähän. Aatteen puolesta voi puhua myös maku ja ulkonäkö. Ja se kimalle.

2 kommenttia:

  1. Itse yllätyin positiivisesti kuppikakun päällisen koostumuksesta ja mausta. Todella herkullisia.
    Oma suosikkini on mansikka-salmiakki, mutta kakku itsessään ei makunystyröitä kyllä yhtään hivele. Kuivaa, helposti murentuvaa ja jokseenkin mautonta. Tuotekehittelyä siihen osaan kiitos :)

    VastaaPoista
  2. Totta, itse kakkunen ei ole järin ihmeellinen. Onneksi sitä päällistä on paljon! Mustikaa-salmiakki on kanssa ihana, sitruunasta en niin välittänyt - jotenkin hiukan saippuainen maku!

    VastaaPoista