torstai 11. lokakuuta 2012

Vegaani työssä: Raisa Kaipainen
Vegaanit ovat kierrätettyyn säkkikankaaseen pukeutuvia outoja hippejä tai vaarallisia cybernihilistejä. Vai onko sittenkään näin? Vegaani työssä -sarjassa kurkistetaan mitä kaikkea vegaanityypit tekevätkään työkseen.Sarjan avaa ihana ja energinen Raisa Kaipainen. Raisalle vegaanius merkitsee maailmasta ja sen asukkaista välittämistä - ja tämä myös näkyy hänen työssään. Raisa on vaatesuunnittelija, vegetaristisen/vegaanisen Bed & Breakfastin emäntä, Farfalla-luonnonkosmetiikkasarjan maahantuoja ja Helsingin Fredalla sijaitsevan Auringosta itään, Kuusta länteen -puodin omistaja. Oma vaatesuunnittelu ja liikeyrityksen perustaminen lähtivät Raisan kaipuusta väreihin talvisessa Suomessa. Paljon matkustellut Raisa rakastaa erityisesti Aasian ja Afrikan värimaailmoja. Yhteistyökumppanit löytyivätkin balilaisista ystävistä, jotka toteuttavat Raisan suunnittelemat vaatteet.

Sveitsiläisen Farfalla-kosmetiikkasarjan maahantuonti taas sai alkunsa, kun Raisa halusi liikkeeseensä myyntiin laadukkaan ja myös siltä näyttävän luonnonkosmetiikkasarjan. Luomumessuja kierreltyään Raisa ihastui Farfallaan, joka paitsi usein ylittää luonnonkosmetiikalta vaaditut sertifioinnit, on sarjana pääosin vegaaninen. (Kaiken lisäksi Farfallan messuständi ei aivastuttanut Raisan allergista aviomiestä!) Vierailtuaan Farfallan tehtaalla Sveitsissä Raisa totesi myös työntekijöiden olot ja koko yrityksen ilmapiirin hyviksi - yhteistyökumppaneista ja heidän toiminnastaan välittyvä hyvä fiilis onkin Raisalle tärkeä bisnestä ohjaava juttu.

Raisasta ja koko hänen puodistaan välittyi kyllä ainakin myös minulle ne samaiset hyvät vibat. Käykää liikkeessä ja ennen kaikkea tsekatkaa Auringosta itään, Kuusta länteen -verkkokauppa! Keitaan lukijat saavat nimittäin sieltä jouluun asti 10% alennuksen Farfallan kosmetiikasta alennuskoodilla KEIDAS.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti