sunnuntai 4. marraskuuta 2012

Viisi vegaanivideota

Kuva: http://www.gary-tv.com


Sunnuntai-iltana on hauska töllötellä asioita. Kuten näitä vegaanivideoita.

1) Vegan Black Metal Chef. Metallikokki valmistaa videokanavallaan simppeliä vegaanisafkaa black metallityyliin artikuloiduilla ohjeilla. Mukana onneksi tekstitys!

2) The Vegan Zombie. Tällä You Tube-kanavalla vain vegaanit välttyivät zombie-infektiolta. Post-apokalyptiset kokit pakoilevat zombeja ja tekevät kekseliästä vegaaniruokaa. Kurkkaa myös verkkosivu.

3) The Sweetest Vegan Cooking Show. Hitusen ylipirtsakka vegaanikokki tekee kanavallaan southern-tyylistä sapuskaa. Tsekatkaa erityisesti vegaanipekoni.

4) Eco-Vegan Gal. Ekovegaanitytsy Whitney Lauritsenin oman kanavan ruokaohjeita, haastatteluja ja videokirjakerho.

5) Vegan style. Henya Manian videoparodia Gangnam Stylesta. Kuka on joskus kuullut niin nokkelan kysymyksen: "Eiks kasveja sitten satu kun sä syöt ne?! "
4 kommenttia:

 1. Ei nyt liity asiaan, mutta mihin on kadonnut tuosta oikealta, että pystyi kuukausittain lukemaan näitä tekstejä? Nyt mä en löydä enää mitn, kun pitää keksiä hakusana.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai, joku käytti sitä? Minä poistin sen kuntuolla vasemmalla on jo niin paljon tavaraa. Yritin justiinsa löytää sen takasin muttei onnistunu, sori. Voithan sä aina vaan mennä sivuissa taaksepäin ja katsoa vanhempia postauksia sillain?

   Poista
  2. Hah, sain sen takasin. Sen nimi ei ollut kovon looginen siellä härpäkevalikossa, siksi meni viisaskin vipuun. Ootko nyt tyytyväinen, dear Hotto?

   Poista
 2. Ernomaasen kiitollinen ja tyytyväinen! Ehkä se oli 90-luvulla suosittu tapa selata blogeja sitten niin, kun minä sen hallitsen.

  VastaaPoista