tiistai 6. marraskuuta 2012

Töytäisy ja nestemäinen lounasTänään oli kiirus. Onneksi Nudge, johon laukkasin lounastunnilla, on sellainen kauppa josta saa reiluja, vegaanisia ja luomuja asioita niin suuhun, ylle kuin naamaankin. Kätsää. (Yhdestä Nudgen vaatepuolen eli Yalon multikätevästä jutusta kuulette muuten pian lisää.) Puoti on muutenkin mukava hengailu- ja hypistelypaikka, mikäli sellaiseen on joskus aikaa.

Lisäksi mestassa oli tänään niin avulias myyjä, että jopa niinkin kinkkinen asia kuin farkkujen sovitus ja osto sujui ihan lakisääteisen ruokatauon puitteissa. (Terveisiä vaan työnantajalle!) Kipeästi tarvitut uudet farkkuni ovat muutenkin nappijuttu: sekä hyvännäköiset että hyveelliset. Tykkään erityisesti tuosta korkeasta vyötäröstä - mikään ei ole ikävämpää kun katsella ihmisten persvakoja. Paitsi ehkä vilauttaa omaansa vastentahtoisesti.

Koska ruokatunti meni sovituskopissa, piti lounas hoitaa nopsasti matkalla takaisin töihin. Siksi se siis oli nestemäinen:Nappasin CocoVi-baarista megeen Hulk -smoothien, jossa oli ainakin avokadoa, pinaattia ja hamppua. Maku oli etäisesti ruohomainen - jotenkin tuli mieleen nuoruuteni harvat vierailut tallityttökavereiden hoitoheppojen luona. Nälkä lähti kuitenkin ja pysyi poissa, pisteet siitä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti