perjantai 7. joulukuuta 2012

Kuukauden vegaanituote: Crazy Rumors -huulirasvat

Kuva: crazyrumors.com


Luomuaineksista valmistetut, vegaaniset Crazy Rumors -huulirasvat ovat yksinkertaisesti parhaita huulirasvoja ikinä. Ne ovat juuri sopivan kosteuttavia, imeytyvät hyvin ja lisäksi maistuvat, tuoksuvat ja näyttävät hauskoilta. Tuoksu- ja makumaailma on lainattu muun muassa klassisista amerikkalaisista jäätelö- ja soodabaareista sekä karkkikaupoista: Candy Cane, Soda Pop, Gumball... Crazy Rumors -huulirasvoja voi ostaa yksittäisinä tuubeina tai neljän huulirasvan paketteina. Esimerkiksi Soda Pop -pakkaus sisältää neljä eri limsatuoksuista huulirasvaa. Paketit ja huulirasvapötköjen etiketit on myös sovitettu 50-luvun jenkkijätskibaarityyliin. Mainio tuote, hyvä design, eettisyys kunnossa - mitä muuta voi toivoa? Ai että mistäkö näitä huulirasvoja saa? No esmes Helsingin Heluna Shopista tai kaupan verkkoversiosta, helunanetistä. Ei pöllömpi ekstra pukinkonttiin!

7 kommenttia:

 1. Nää on parhaita! Mikään muu huulirasva ei enää kelpaa, kun pääsin näiden makuun :) Mun suosikkeja on tällä hetkellä Black Cherry ja Plum Apricot.

  VastaaPoista
 2. Joo, yhdyn edelliseen kommentoijaan - ihan parhaita! Pitkäaikaisena huulirasva-addiktina vegaaniksi siirtyminen oli melkoinen kauhistus, kaikki vegaaniset huulirasvat kun tuntuivat olevan enemmän tai vähemmän hamppuisia. Mutta sitten löysin Crazy Rumors -rasvat ja huultenrasvaus oli jälleen ihanaa. :)

  VastaaPoista
 3. Mun tekis mieli kokeilla seuraavaksi niitä teemakuja, tais olla Brew- sarja. Tosiaan se hamppuisuus puuttuu näistä kokonaan, onneksi!

  VastaaPoista
 4. Näitä saa myös Tampereelta Runsaudensarvesta, tai iHerbistä edullisimmilla postikuluilla. :)

  VastaaPoista
 5. Hyvä tietää! iHerbistä näyttää saavan myös kanelinmakuista hammaslankaa - ehkä pakko testata! Mutta eikös ne tule jenkeistä asti, miten niiden postit on edulliset? Uusi tuttavuus mulle koko puoti, kiitos vinkistä!

  VastaaPoista
 6. Hajusteherkille nämä ei välttämättä sovi, eivät ainakana minun huulilleni. Sen sijaan käytän 100% karitevoita tai sitten sitä hamppuista huulirasvaa (Yeoh vai mikä se nyt olikaan).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo uskon, hajut ja maut ovat kyllä näissä aika tomerat! (Hei, hajusteeton vegaaninen luonnonkosmetiikkahan voisi olla kiva postauksen aihe, onko sulla hyviä vinkkejä? Voit laittaa vaikka fb:ssä viestiä...)Ostin itse juuri tällä viikolla purnukallisen karitevoita ja se on kyllä todella tehokasta ja miellyttävää, olen laittanut sitä itseni lisäksi koko perheelle! Jotenkin en ole päässyt tuon hamppuhuulirasvan makuun, se hamppuisuus on siinä mulle vähän överiä.

   Poista