torstai 28. helmikuuta 2013

Kuukauden vegaanituote: Makulakun mansikkatäytelakritsiHelmikuun vegaanituote on tyttäreni valitsema - Makulakun mansikkatäytelaku kun on hänen ehdoton lempparinsa. Ja maistuuhan tämä luomulaku aikuisellekin. Pussukka on lisäksi sopivan pieni, 80 gramman pussista ei saa yhdelle perheelle ällöähkyä millään. Mansikkalakua saa paitsi ekokaupoista myös isoimmista marketeista. Täytteessä on ihka oikeaa luomumansikkaa ja se on värjätty punajuurella. Kuulostaa hipiltä, mutta maistuu jupilta!

6 kommenttia:

 1. Oooo! Tätä en ole huomannutkaan! Täytyypä kokeilla! Erityisen iloinen olen lasten puolesta, vaikkei ne vegaaneita (tai edes vegetaristeja) olekaan, kun minä kieltäydyn ostamasta niille mitään muuta kuin vegaanisia karkkeja ja peruskaupan hyllyillä ei lapsiystävällisiä karkkeja pilvin pimein ole. Hip hei hippilakut!

  xoxo,

  Raisa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kanattaa kyllä kokeilla, näitä ei kyllä edes huomaa hippilakuiksi!

   Poista
 2. Tätä täytyykin kokeilla. Viime viikolla maistettiin sitä Pandan uutta salmiakki-suklaalakua. Musta se oli pahaa, mutta lapsi tykkäs (se tykkää kaikesta, missä on sokeria ;)).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on tosiaan aika outoa, mäkin olen maistanut sitä... Jotenkin vähän friikki tuote, vaikka suklaa ja salmiakki onkin yleensä hyvä kombo.

   Poista
  2. "Kuulostaa hipiltä, mutta maistuu jupilta!" Mä niin ryöstöviljelen tätä lainia :D

   Poista