keskiviikko 27. helmikuuta 2013

Pop-up: Lumoan (+ alekoodi!)


Lasipalatsiin on ilmestynyt oikein viehättävä pieni pop-up: eettisesti tuotettuja vaatteita ja koruja myyvä Lumoan. Puodin vaatteet on suunnitellut alakuvan Suvi yhdessä thaimaalaisen ystävänsä kanssa joka myös vastaa vaatteiden toteutuksesta. Suvilla on myynnissä myös korumallisto, jonka korut ovat hänen omaa käsialaansa.


Vaatteissa on mahtava mummomeininki, mutta kauniisti laskeutuvat materiaalit ja kiinnostava murrettu värimaailma tuo niihin sitä jotain ekstraa. Ihastuin erityisesti maanläheisen keltaiseen hihattomaan pitsikaulusmekkoon - yllättävää kyllä, sillä tähän mennessä en ole himoinnut ikinä yhtäkään keltaista vaatetta. Löysin liikkeestä myös kauan halajamani irtokauluksen, joita on saatavilla useissa karkkiväreissä:


Päädyin tähän hennon pinkkiin kauluriin - miettikää mikä yhdistelmä tämä on esimerkiksi bändipaidan kanssa! Pitsikaulukset muuten virkkaa Suvin tuttavarouva - voiko sympaattisempaa tuotantoa enää olla?


Pop-up on Lasipalatsilla vain 26.2-3.3, mutta lisää lumoa on luvassa Kiseleffin talon Torikortteleiden kevättori-tapahtumassa 9-10.3. Lumoan vaatteita ja koruja saa myös nettikaupasta, johon muuten on tarjolla Keitaan lukijoille 20% alennus 3.3. iltaan asti alennuskoodilla KEIDAS! Joten pankaas vilkaisten sivuja!

2 kommenttia: