maanantai 25. maaliskuuta 2013

3 x huonon naamapäivän pelastusNuku tarpeksi, ulkoile ja liiku, juo paljon vettä ja vältä kahvia/sokeria/alkoholia. Joo joo joo, mutta joskus nämä kaikki eivät vaan syystä tai toisesta toteudu. Ja silloin se näkyy naamasta, ainakin minulla. Onneksi voi ottaa korjaussarjaa purkista.

1) L'atélier des Délices Sensi rauhoittava kasvoseerumi
Tämä pikkuinen pumppupullo on uusi luottoystäväni. Yksikin painallus seerumia kasvoille hierottuna riittää elvyttämään äreän tai elottoman näköisen ihon. Parasta on, että kun tätä käyttää säännöllisesti, ovat ne ankean ihon päivät yhä harvemmassa ja harvemmassa. Bonuksena herkullinen pähkinäleivoksen tuoksu. Oh la la!

2) Logonan nestemäinen peitevoide
Näkyykö muuten niin virheettömällä hipiälläsi jokunen näppylä tai punoittava läikkä? Ota avuksi värioppi: vihreä tökötti peittää punaisen näpyn. Simppeliä mutta toimivaa!

3) Terre d'Ocin BB-voide
Luulin pitkään, että BB-voide on joku Brigitte Bardotin nimellä markkinoitu rasva, mutta  kyseessähän onkin Beauty Balm, joka on meikkivoiteen ja kosteusvoiteen yhdistelmä. Vegaanisia BB-voiteita on hiukan hankala löytää, mutta tämä Ekolosta löytynyt Terre d'Ocin voide onkin sitten napakymppi. Voide on kevyttä ja ohutta kuin mikä, mutta antaa todella luonnollisen ja yllättävän peittävän lopputuloksen. Iho näyttää siltä, että olisi viettänyt säntillistä ja hyveellistä elämää! Parasta on, että voide todella samalla kosteuttaa: edes loppupäivästä ei naamalle ilmesty kuivia, hilseileviä meikkivoideläiskiä kuten perusmeikkivoidetta käyttäessä. Laitan itse BB-voiteen alle pisaran kosteusvoidetta, mutta vähemmän kuivat tyypit pärjännevät pelkällä BB:llä.

7 kommenttia:

 1. Minä oon jotenkin aatellut, että noi seerumit ja muut on ihan huuhaa ja höpöhöpö-juttuja. Mutta ehkei ne sitten ole.

  VastaaPoista
 2. Kyllä kai se on niin kuin mun äitikin aina aprikoi, että onhan semmoinen huollettu ja rasvattu vanha kenkäkin paremman näköinen kuin hoitamatta jätetty vanha kenkä. Toi seerumihan on siis lähinnä erilaisia öljyjä mutta jotenkin se imeytyy todella paljon paremmin kuin jos vaan laittaisi suoraan öljyä iholle. Haluisin nimittäin välttää sen kiillotettu kenkä-efektin sit kuitenkin.

  VastaaPoista
 3. Mäkin olen harkinnut tuon nimenomaisen BB-voiteen hankintaa, mutta en vielä ole raaskinut investoida. Laveraltakin oli näköjään juuri ilmestynyt BB-voide, mutta mua vähän epäilyttää se, kun sitä ei ole kuin yhden värisenä.

  VastaaPoista
 4. Niinpä, ja keskieurooppalaisille suunnitellut tuotteet ei sitten ihan aina passaa meidän väreihin. Mulla on tuosta Terre d'Ocista mulle justiin sopiva sävy 2, mutta se 1 taitaa olla kaikkein vaalein.

  VastaaPoista
 5. Mäkin törsäsin nyt tohon Terre d'Ociin, eikä kyllä harmita yhtään! Ihan loistokamaa. Se levittyy helposti ja tekee kasvoista ihanan kuulaat. Ripaus peiteainetta silmien alle ja puuteria päälle ja se on siinä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Todella laatutuote tosiaan! Mulla on muuten tulossa yksi toinenkin ässä hihasta näin vegaanliluonnonmeikkien saralla, ihan mahtava asia sekin!

   Poista