keskiviikko 10. huhtikuuta 2013

Kahvikuppikakut


Tein viime viikonloppuna mullistavan havainnon: kahvi ja kerma sopii yhteen! Jos tätä kuppikakkupäällistä muuten jää yli, siitä saa maailman parhaan Irish Coffeen: kuppiin luraus viskiä, runsas annos espressoa ja päälle kuorrutetta.

Kahvikuppikakut

(halutessasi voit korvata taikinassa olevan veden kylmällä kahvilla)

Kostutus:

soijamaitoa (halutessasi esim. rommilla tai rommiaromilla terästettynä)

Kuorrute:

1 prk Alpro Airy & Creamy soijakermaa
0,5 dl tomusokeria
3 tl pikakahvia (Jos pikakahvi on rakeista mallia, saat kuorrutteeseen mukavia kahvisattumia!)

Valmista kuppikakkutaikina ohjeen mukaan. Anna kakkujen jäähtyä ja kostuta ne. Vatkaa kerma. Lisää vaahtoon tomusokeri ja pikakahvi ja vatkaa vielä hetki. Pursota kuorrute kakkusten päälle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti