tiistai 9. huhtikuuta 2013

Rullaa ja lakkaa


Kävin tänään lounastunnilla spassa. Tai ainakin melkein. Menin nimittäin syömään Nudgessa olevaan ravintola Rullaan, ja voi pojat että oli hyvää. Rullan juttu on vietnamilaistyyliset riisipaperirullukat, joiden sisällä on riisivermiselliä, hauskaa minttuista salaattia ja vaikkapa avokadoa ja tofua. Käärylät syödään sormin ja kastetaan mukavan makuiseen dippiin. Ravintola Rullassa on aina vegaanisia vaihtoehtoja tarjolla: salaateista toinen on vegaaninen ja rullista yleensä ainakin kaksi lajia. Tällä kertaa sain tofu-herkkusienirullia sekä uutukaisia munakoiso-pähkinärullia ja herkullista bataatti-kikhernesalaattia. Annos oli niin täyttävä, etten millään enää jaksanut edes ajatella tiskissä ollutta vegaanista suklaa-lime-inkivääriherkkua. Ensi kerralla sitten - tämä on vahva seuraajaehdokas edelliselle lempparilounaspaikalleni.

No nyt kun katson tätä kuvaa, se jälkkäri vähän kaivelee...
Nudge on kaiken kaikkiaan yksi mielikauppojani, ja mikäs on ihanampaa kuin maittavan lounaan jälkeen katsella eettistä muotia ja luonnonkosmetiikkaa? Tällä kertaa puodissa oli  paikalla kosmetiikkapuolelta hehkeät Minna ja Katja, joiden kanssa vietin mukavan juttutuokion. Lisäksi sain lakattua sotkuiset kynteni siistiksi Nudgen tee-se-itse-kynsistudiossa, jossa voi itse kokoilla Kure Bazaarin upeita lakkoja. Katsokaas näitä:


Bio Naturen Minna vinkkasi, että Kurelta on tulossa uusi keväinen värisarja, josta saatte kuulla lisää tuonnenpana. Mutta hei - ei pöllömpi ruokis kaikkiaan: oiva lounas, hyvää seuraa ja manikyyri. Tätä lisää!

P.S. Rullastahan näyttää saavan myös kiinnostavia viinejä palan painikkeeksi. Arvatkaapa mihin suuntaan puolisoni kanssa lauantaina, kun saamme lapsenvahdin?


2 kommenttia:

  1. Kuulostaapa hyvalta tuo rafla. Maa niin tykkaan vietnamilaisesta. Noita riisipaperirullia kannattaa itte kans koittaa teha. On aikas helppoo, tosin tarvii hieman aikaa ja karsivallisyytta rullaamiseen. Terveisin anonyymi Groningenista.

    VastaaPoista
  2. Rakas anonyymi groningelainen, mennään tuonne heti kun astut jalallas Helsinkiin. Pelkään että minun kärsivällisyys ei kyä riitä noutten märkien papereiden kans tuhrusteluun.

    VastaaPoista