perjantai 31. toukokuuta 2013

Kuukauden vegaanituote: Giovanni Cosmeticsin ekohiuskiinne

Kuva: giovannicosmetics.com


Tämän kuukauden vegaanituotetta tuutataankin tukkaan.  Ostin nimittäin hiljattain putelin Giovanni Cosmetics-nimisen valmistajan L.A. Hold Eco Chic hiuslakkaa Heluna Shopista. Hiuskiinne on siis vegaanista ja vieläpä luomulaatuista.

Aikaisemmat kokemukseni ekohippihimputtelulakoista eivät ole kovin hyvät ja muutenkin olen ollut enemmän geelinaisia. Nyt kuitenkin olen innostunut värkkäämään tukkaani (siis siihen osaan jota en ole ajellut sängeksi) sellaista lettikruunun tapaista juttua joka tarvitsee ehdottomasti hiuspinnejä väkevämpää ainetta pysyäkseen siistinä. Ja tämä tökötti kuulkaas pitää. Pyöräilykypärä? No problem. Joogatunti päälläseisontoineen (hehei, vihdoinkin muuten haltsaan sen!)? Hiuskarvakaan ei värähdä. Helteessä hikoiltu päivä jonka päätteeksi uhmaikäinen lapsi repii raivoissaan äidin tukkaa? No, onneksi kampaus sentään pysyy. Ja pysyy.

Okei, suihke tekee tukasta kovan ja koppuraisen, joten hulmuaviin barbikiharoihin se ei vrmaan oikein sovellu. Mutta juuri lettikampauksiin ja nutturoihin aivan täysosuma. Hiuskiinne lähtee pois terhakkaasti harjaamalla. Ja bonuksena vielä se, että kun ne letit avaa on tuloksena kiinnostava kasarihenkinen pörrökampaus. Päivällä voi siis olla siisti lettileidi ja illalla villi kiharapää. Kesätukkakokeilut, täältä tullaan!

4 kommenttia:

 1. Mun lempihiuslakka on ehdottomasti Paul Mitchellin Freeze & Shine Super Spray. Tykkään siitä, että tuote ei ole painepakkauksessa ja vaikka se maksaakin jotain +25 euroa, niin se kestää mun käytössä kuitenkin yli puoli vuotta.

  Olen tota Giovannin lakkaakin joskus kokeillut, mutta se ei ole pitävyydeltään ollenkaan Mitchellin luokkaa!

  VastaaPoista
 2. Ahaa, näinkin just jossain jonkun kampaamon ikkunassa kun Paul Mitchellin tuotteita mainostettiin eläinkokeettomina. Giovanni ei ole myöskään painepakkauksessa ja hintakaan ei ollut paha, mutta en kyllä ole varma riittääkö tuo puteli mulla puolta vuotta. Jos Mitchellin lakka on vielä tuotakin pitävämpi, niin sitten sen poistoon tarvitaan kyllä jo jäänmurtaja! :)

  VastaaPoista
 3. Ei kyllä tarttee, hiusharja ja shampoo toimii ihan mainiosti ;)

  Mun muistikuva tosta Giovannista on, että se tekee hiukset koppuraksi, mutta ei silti pidä kovin hyvin. Mitchellistä taas tulee jämäkkä pito, mutta ei korppua. Muista Paul Mitchellin tuotteista en oikein perusta, vaan etsiskelen muut kylppärin purkit mieluiten luonnonkosmetiikkamerkkien puolelta, mutta tota hiuslakkaa en kyl vaihda enää pois! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Koppuraa kyllä tulee, mutta mulla tosiaan pitokin toimii! Ehkä se sit riippuu hiuslaadusta tai jotain? Yksikään hiuslakka ei kyllä aiemmin ole kestänyt pyöräilykypärätestiä. Mutta täytyy pitää mielessä toi MItchell jos jostain syystä haluan vieläkin jämäkämpää kampausta!

   Poista