tiistai 21. toukokuuta 2013

Lastenkutsut tulossaOops, ai mikä siivous?! Ei hätää, en ole ryhtynyt dokailemaan arki-iltaisin vaikka kuvatodisteet ehkä siltä näyttävät! Päinvastoin, täällä on tänään tehty jo esivalmisteluja synttärisiivoukseen ja valmistettu yksi kakkupohja. Lauantaina on esikoisen nelivuotisbileet ja kuten taustasta näkyy, siivousta todella tarvitaan... Kuoharikuva on siis lavastettu ja liittyy jännittävään blogiprojetiin, jossa minua auttaa eräs upea nuori nainen. Mutta enpäs kerro siitä vielä enempää!

Rakastan pitää bileitä, olivatpa ne sitten aikuisten tai lasten. Itse asiassa meillä nämä lajityypit eivät yleensä kauheasti eroa toisistaan. Lapsipainotteisissa kutsuissa on kyllä tietysti aina oma hommansa ja hasardinsakin. Synttärisankarille itselleen ne ovat tietenkin äärimmäisen tärkeät ja siksi niiden eteen näkeekin enemmän vaivaa kuin aikuisten pippaloihin. Meillä synttärityyppi saa aina valita kakkunsa teeman ja saa myös syntymäpäivänään aamupalakseen ihan mitä ikinä haluaa - viime vuonna toive oli ranskalaisia ja tänä vuonna vaakakuppi näyttäisi kallistuvan nallekarkkeihin. Avaruustutkijan uralle tähtäävä tyttäreni ilmoitti haluavansa nelivuotispäivänsä kunniaksi universumiaiheisen kakun. Pitäkääpä peukkuja toiveen onnistumisessa.

Vaikka en ole mikään varsinainen kakkutaiteilija, koen olevani tarjoilupuolesa aina kohtalaisen vahvoilla. Koristelu ei sen sijaan ole minun heiniäni. Olen joskus aiemminkin maininnut etten oikein ole mikään sisustusihminen, ja juhlakoristelunikin rajoittuu yleensä kekseliäästi ilmapalloihin. Tyttömme bestiksen juhlissa oli ihan mielettömän hieno pinjata, jonka päivänsankarin äiti oli tehnyt. En kyllä niin ikinä pysty samaan, joten tiimarilinjalle taitaa mennä... Vinkkejä kiinnostavista koristeluvaihtoehdoista otetaan kyllä kiitollisena vastaan!

3 kommenttia:

 1. Hän on aina niin vaatimaton :) Tyttäres siis

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On joo. Ja itse asiassahan tuli lipsautettua valhe tossa postauksessa koska viimevuotista pyllykakkua (josta tulee lakukakkaa) en sitten kyllä tehnyt.

   Poista
  2. Kuulostaa kyllä hienommalta, kun uskottelee, ettei ole sellainen pikkumainen äiti, joka rajoittaa lapsen mielikuvitusta.

   Poista