torstai 13. kesäkuuta 2013

Keinuva joogiVedän itseni pian kiikkuun, nimittäin joogakiikkuun! Bongasin joogakauppa Shankarasta joogakeinu-nimisen asian, ja hetken itseni kanssa talousasioista taisteltuani kipitin ruokatunnilla joogapuotiin ostoksille. Shankara on muutenkin sangen asiallinen kauppa - mattoja ja vaatteita löytyy varmasti joka joogin makuun. Mutta miksi se infernaalinen suitsukkeen döfis? Ihan vaan stereotypiasyistäkö?

Anyway, joogakeinu eli yoga swing on katosta roikkuva laskuvarjosilkistä tehty kangaslenkki, hieman niinkuin ilmajoogastudiossa mutta lisäksi joogakeinussa on erillisiä lenkkejä roikuskelua helpottamaan. Tai halutessa vaikeuttamaan. Tähän tapaan:

Kuva: www.yogastyling.com
Olen hingunnut jo pitkään kotiin joogaharjoituksen lisäksi ja tueksi jonkinlaista roikkumisvälinettä. Roikkuminen ja kaikenlainen kieppuminen vaan tekee niin hyvää selälle ja tukilihaksille. Lisäksi se on aikuiselle niin absurdia touhua että siitä tulee kummallisen vapautunut fiilis. Saas nähdä saadaanko keinu asennettua paikoilleen - pussukassa ei nimittäin ollut minkäänlaisia ohjeita mutta köysiä ja koukkuja sitäkin enemmän. Onneksi superkätevä isäni tulee huomenna käymään järeän poran ja saparokoukkujen kanssa! Tällä hetkellä koko kiikku roikkuu vielä omassa pussukassaan. To be continued...

5 kommenttia:

 1. Vaikuttaa hyvältä tuo Joogakeinu - paljonko sillä mahtaa olla hintaa? Utelias :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. 108€ - auts, sanoi rahapussi! Tosin on ihan hyvä että tuollainen asia jonka varassa killutaan pää alaspäin on tehty huolella eikä mahd. halvasti. Tuotanto oli myös eettistä. Ja voihan sitä käyttää vaikka riipputuolinakin! Taisin viedä viimeisen kappaleen Shankarasta, mutta varmasti tilaavat lisää.

   Poista
 2. No todellinen Auts - mutta kerranhan sitä investoi :) joten suuntaanpa sinne vielä joku päivä, Kiitos.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sain juuri kiikun kattoon isäni avustuksella ja se on kyllä t-o-d-e-l-l-a mahtava väline! Nyt vaan sitten etsimään you tubesta lisää liikkeitä. Teen kunnon postauksen aiheesta kun olen löytänyt hyviä ohjeita!

   Poista