perjantai 2. elokuuta 2013

Kuukauden vegaanituote: Taifunin mango-currytofuTämän kuukauden vegaanituote löytyi Ruohonjuuren kylmäkaapista. Olen ihan hulluna mangoon, joten tätä Taifunin luomua mango-currytofua piti ehdottomasti kokeilla. Taifunin tofuthan ovat yleensäkin hyviä, mutta tämä on kyllä ihan yliveto. Tofun seassa on ihania, raikkaita mangonpaloja ja se on maustettu mukavan kuumottavalla currymauste- ja inkiväärisekoituksella. Miten tofuun saakin näin paljon makua? En kyllä niin ikinä onnistu samaan millään maailman marinadilla.

Eka paketti meni kertaheitolta tuoreista herneistä ja tomaatista tehdyn simppelin salaatin seassa. En ole varma raaskinko kuumentaa toistakaan ostamaamme pakettia, vaan taidan heittää sen huiviin kvinoan ja salaatin kyytipoikana. Ihan loistava vaikka töissä nopsaksi lounaaksi: viereen jotain tuoretta ja ateria on siinä. Tämä tofu on totta vie pikaruokaa parhaimmillaan ja terveellisimmillään!

2 kommenttia:

  1. Taifunin kaikki muut tofut on kyllä huippuhyviä, mutta tätä ei ole tullut testattua. Täytyypä käydä vilkaisemassa, jos Turun Ruohonjuuresta löytyisi. Curry-mango ainakin kuulostaa hyvältä!

    VastaaPoista
  2. Tämä oli mullekin miellyttävä uusi tuttavuus! Jotenkin kumman raikasta tofuksi. Ainakin meillä Helsingissä toi taisi olla Ruohiksessa jossain kuukauden tarjouksessa vielä kaiken lisäksi!

    VastaaPoista