torstai 1. elokuuta 2013

Löytöjä kierrätyskeskuksestaVoi vitsit, joka kerta kun käy kierrätyskeskuksessa sieltä niin löytyy jotain. Tämän reissun tähtilöytö oli tuo yläkuvan metallinvihreä haalari, jonka joku on joskus teettänyt itselleen. Olen todellinen haalarifriikki - voisin pitää haalareita varmaan aina. Rakastan myös sitä kun vaate on huolellisesti tehty: tästä overallista löytyy esimerkiksi pienen pienet hakaset nappeja varmistamasta. Kokokin sattui olemaan juuri sopiva. Kiitos, tuntematon lahjoittaja! Hintaa ihanuudella oli hulppeat kaksi ja puoli euroa...


Muutamien lastenvaatteiden ohella löysin lisäksi nämä lintukuvioiset viskoosiset haaremishortsit, vai miksi näitä nyt nimittäisi. Aikas hienot. Lisäksi matkaan tarttui todella ysäri sivuhalkiollinen tähtikuvioitu mustavalkoinen pitkä tiukka hame, josta saatte kuvan ehkä myöhemmin. En ole ihan varma lyhennänkö sen - en oikein osaa käyttää pitkiä hamosia mutta koska hameen juju on roisissa halkiossa niin lyhennys voisi pilata sen. Täytyy testailla minkälaisen yläosan pitkä hame vaatisi.


Otin lisäksi aina mainiosta ilmaishuoneesta nostalgisen Ruokavuosi-keittokirjan. Nostalginen se on siis siksi, että se on löytynyt vanhempienikin kirjahyllystä vuodesta 1975 lähtien. Muistan pentuna katselleeni kirjasta löytyviä lihanleikkuuohjeita kuin splatterfilmiä ikään. Kirjan ohjeosiossa kun esitellään mm. jäniksen nylkeminen yksityiskohtaisin kuvin - tosin piirretyin. Mutta muutamia hyviä kasvisohjeitakin löytyy, ja ihanan seitkytlukuiselta kuulostavan voileipäkekseistä rakennetun Rex-kakun aion veganisoida asap. Pus, kiekkari!


6 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Eiks vaan! Tänään kokeilen sitä testilolosuhteissa eli töissä. En ole ihan satavarma materiaalista, ehkä jotain viskoosisekoitetta koska ainakin toistaiseksi se tuntuu hengittävän hyvin. En niin yhtään tykkää keinokuidun tunnusta iholla.

   Poista
 2. Lapsuudessani meil oli aina Rex-kakkua aina kun äiti maalasi. Haluun ehdottomasti nähdä vegaanisen version rexistä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ooh, autenttisia Rex-kakkukokemuksia, vau! Kokeilen veganisointia ensi tilassa, ehkä siitä tulee suurikin hitti! :)

   Poista
 3. Näyttäisi olevan raakasilkkiä tuo löytösi! Onnittelut, se ei hevin kulu, saa vielä tyttäresikinperintöä. Ysäri thaituliaisia, mä luulen.

  (Mikä on Rex-kakku? Rekuilleko?)

  VastaaPoista
 4. Ei se tunnu kyllä silkiltä, se on jotain sekotetta selkeästi. Huolekkaasti on tehty thaituliainen ainakin! Rex-kakku on siitä Ruokavuosi-kirjasta semmoinen niistä voileipäkekseistä koottu kakku jota aion kokeilla!

  VastaaPoista