lauantai 7. syyskuuta 2013

Ethletic-tennarit
Hehei - arvatkaas kuka on vihdoinkin paikannut kenkäkaapissaan ammottavan aukon? Muuten runsaasata valikoimastani on nimittäin puuttunut niinkin perustavaa laatua oleva asia kuin tennarit. Tennarit on mitä oivallisin juttu: paitsi että ne ovat mukavat vapaa-ajan läpsyttelyssä, ne ovat myös loistavat lisäämään katu-uskottavuutta muuten asialliseen asuun. Jakku ja tennarit, leninki ja tennarit - ja hei, juhlamekko ja tennarit! Nyt voin käyttää niitä vaatekaapin juhlavampiakin juttuja ja asustaa ne alaspäin tennareilla.


Vaikka olenkin silloin tällöin ajatellut kaihoisasti tennareita, olivat nämä Ethleticit silti heräteostos. Kävelin sattumoisin Kurvin Reilun kaupan Tähden ohi ja näin ikkunassa tarjouksen Ethleticin vanhoista (eli 2010-12) malleista: 35 euroa, kun normihinta lähentelee kahdeksaakymppiä. Nämä mallit eivät kai juuri eronneet uutuuksista muuten, kuin että pohja on ruskea - näin ainakin mainoslapussa mainittiin. Pystynen elämään ruskean pohjan kanssa! Kokoja ja värejä oli jäljellä suht hajanaisesti, mutta kolmeseiskassa sattui löytymään tämä oliivinvihreä, joka on itse asiassa tosi helposti yhdisteltävä väri. Käväisin uusilla tossuilla jo hiekkalaatikolla, maanantaina ne niin tulee töihin Vaatelainaamosta lainatun Nanson pikkumustan kanssa.

Reilun kaupan Tähdessä oli muuten myös mielettömän mukava myyjä, jonka kanssa rupattelin samalla kun koklailin tossuja ja siemailin mainiota reilun kaupan kahvia. Luksushetki.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti