tiistai 10. syyskuuta 2013

Kirjasto on ihana asiaPikkuisen iltalukemista! Viisisataa sivua muotikuvia A3-koossa oli ehkä hivenen hankala roudata kirjastosta kotiin, mutta kun se oli niin kovin houkutteleva siellä hyllyssä...

Lähikirjasto on taas avattu rempan jälkeen, ja sehän on ihan mahtavaa. Okei, olen ehkä hiukan jäävi, mutta ovathan kirjastot nyt käsittämättömän upea asia. Minne muualle voi mennä notkumaan ilmaiseksi ja saada vielä mukaansa faktaa, fiktiota, viihdettä ja silmäkarkkia - taaskin ilmaiseksi? Sitä paitsi lasten viihdytyksessä kirjastot ovat ihan korvaamattomia varsinkin näin kun syksy alkaa pimentyä ja illat ovat koleita. Samalla kun pentue touhuilee lastenosastolla, voi siinä liepeillä itse selailla ja valkkailla kirjoja. Lämpimässä ja valoisassa tilassa. Todella käypä vaihtoehto sille ikuiselle hiekkalaatikolle!

Jos hallussasi muuten on pääkaupunkiseudun Helmet-kirjastokortti, niin tsekkaapa ihmeessä uudehko Zinio-palvelu. Sillä kirjastokortilla kun nimittäin saa luettua kotosalla tai missä vaan noin pariasataa fiiniä ja tunnettua englanninkielistä e-lehteä, esimerkiksi Yoga Journalia ja lukuisia muita, taloudesta sisustukseen ja kekseistä puutarhanhoitoon. (Tosiaan, kekseille on omistettu ihan kokonainen oma lehti!) Ja siis ilmaiseksi. Ei pöllömpi palvelu!

4 kommenttia:

 1. Kirjasto on kyllä niin hieno asia ja sinne on aina yhtä mukava mennä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö?! Jotenkin varsinkin viime äitiyslomalla huomasin miten mahtava palvelu se oikein on, kun on a)paikka johon mennä ilmaiseksi ja b)paikka josta samalla saa viihdykettä koko porukalle.

   Poista
 2. Maksullinen kirjasto oli unohtunut siitä kokoomusnuorten valtionhoitoesityksestä. Sehän oli Saulinkin sydäntä lähellä ollessaan valtionvarainministerinä. Lämpimissä, valoisissa tiloissa voi joutua törmäämään johinkin mamuun tai muuten köyhään, sietämätöntä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No se on varmaan niin itsestään selvä säästökohde ettei sitä tarvitse edes mainita...

   Poista