keskiviikko 4. syyskuuta 2013

Lainavaatteissa
Hoksasin, etten ole pitkään aikaan postaillut Vaatelainaamon löydöistä, vaikka olenkin uskollisesti käynyt siellä parin viikon välein. Yläkuvassa siis edelliskerran saalis.

Suosikkini näistä on ihanan ihana Kaksitvån mekko. Siinä on todella hyvä leikkaus ja vaikka materiaalin verhokangasmainen väri ja kuvio tuntuukin aluksi oudolta, on se itse asiassa päällä ihan perfecto. Tykkään erityisesti tuplalenkeistä vyötäröllä - palmikoitu vyö kietoutuu nätisti ja pysyy lenkeissään todella napakasti.


Muut löydöt olivat Nanson asfaltinharmaa pusero ja musta mekko, joka on itse asiassa tainnut vierailla vaatekaapissani aiemminkin. Koska lainaamo muuttaa uusiin tiloihin, oli siellä tällä kertaa rekillinen vaatteita myös myynnissä huimaan vitosen hintaan. Bongasin tangosta savunharmaan satiinimekon, jota voi pitää milloin ja missä vaan oikeilla asusteilla täydennettynä.

Vaatelainaamon uudet tilat ovat Kieseleffin talossa, mikä on minulle hitusen hankalampi pyörähdyspaikka kuin Autotalo. Muuten muutos ja freesaus tekee taatusti ihan hyvää: viime aikoina on turhan usein tuntunut siltä, että ne samat mekot moikkaavat henkareiltaan kerta toisensa jälkeen. Toivottavasti poistomyytyjen tilalle tulee myös uusia upeuksia!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti