sunnuntai 6. lokakuuta 2013

VälilaskuArvatkaa missä pysähdyttiin matkalla Skotlantiin? Yläkuvassa vahvoja vinkkejä...

Vaikka lasten kanssa matkustelu onkin hiukan heviä hommaa, oli silti ihan hyvä idea pysähtyä matkalla pariksi yöksi vanhaan kunnon Tukholmaan. Ensinnäkin on pakko tunnustaa, että rakastan hotelleja. Siistiä! Steriiliä! Tyhjää! Aamupala laitettu! Eli kaikkea sitä mitä kotona ei ole. Ja on niin luksusta kun voi vaan jättää huoneen taakseen ja joku tulee ja siivoaa sen taas somaksi. Ja toiseksi, Tukhloma vaan on niin kiva ja helppo.

Okei, rahapussillehan tämä ei tee hyvää - loppukuun postausaiheeni ovatkin varmaan säästövinkkeihin liittyviä... Mitään shoppailureissua en kutenkaan ajatellutkaan tekeväni. Eilen käytiin taloudellisesti parilla kirpparilla ja Goodstoressa. Löysin Götgatanin Myrorna -kirppikseltä kolmellakymmenellä kruunulla aika hauskat virkatut shortsit, jotka tosin näemmä kuvassa näyttävät hämäävästi pitsipikkareilta:


Päällä ne ovat kuitenkin ihan säädylliset ja mainio yhdistelmä vaikka neuleen kanssa. Olen jotenkin ihan kilahtanut shortseihin, siis sellaisiin syksyllä sukkahousujen kanssa pidettäviin. Ne ovat päällä mukavat ja helposti muuneltavissa erilaisten yläosien kanssa rennoksi tai asialliseksi asuksi. Sitä paitsi shortseissa voi istuskella vapaammin kuin vaikka minihameen kanssa - ei tarvitse koko ajan varoa että vilkkuuko haarakiila. Vaikka oikeastaan siinä haarakiilassakin kauheinta on sen nimi.

Lapset tuijottavat parhaillaan lumoutuneena (ja sovussa) ruotsinkielistä lastenohjelmaa. Taidanpa ottaa vielä kupin kahvia ja jäljelle jääneen kookospallon!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti