tiistai 10. joulukuuta 2013

Kuukauden vegaanituote: Vilda-lehtiTämä on sitten marraskuun vegaanituote, snadisti myöhässä. Joulukuulle on varattu omansa!

Olen jo jonkin aikaa seurannut erään Milanon kautta lontoolaistuneen venäläis-ruotsalaisen vegaanisupernaisen, Saschan, Coffee and Heels -blogia. Blogi on lähes kaikkea sitä mitä vegaaniselta tyyli- ja lifestyleblogilta voi toivoa: hyvän omantunnon karkkia niin silmille kuin aivoillekin. Ammattitoimittajana Sascha todella osaa viehättävän chick lit -henkisen kirjoitustyylin, jonka ansiosta jopa jorinat lontoolaisessa vuokrayksiössä asumisesta tuntuvat kiehtovilta ja koukuttavilta. Lisäksi Sascha on ainakin blogistaan päätellen huumorintajuinen ja kaunis. Ainoa miinus Coffee and Heelsissä välillä ärsyttänyt asia on ollut se, etteivät esitellyt vaatteet välttämättä ole olleet eettisesti tuotettuja, vaikkakin kuinka vegaanisia. Ilmeisen pienellä budjetilla elävä kirjoittaja ei tietenkään voi alvariinsa ostella luksusekomuotia, mutta jotenkin en koe halpatuotantorättien kaipaavan enää enempää promootiota.

Mutta nyt Sascha on toteuttanut pitkäaikaisen unelmansa ja pistänyt yhdessä kansainvälisen kirjoittajajoukon kanssa pystyyn nimenomaan eettiseen ja vegaaniseen tyyliin ja kauneuteen keskittyvän verkkojulkaisun nimeltä Vilda. Vildassa tarjoillaan eettistä muotia ja kosmetiikkaa, reseptejä ja lifestyleartikkeleita: 7 asiaa jotka on pakko kokea Berliinissä, ekoisat talvitukan kesyttäjät, vegaaniset joulupurtavat... Ihan huippua: laadukas akkainlehti, jota voi lukea hyvällä omallatunnolla! Sisältö on suunnilleen sama kuin vaikka jossain Oliviassa, mutta ilman lukupakettia käytännössä rahoittavan L'orealin mainoksia. Guilty pleasure saatavilla nyt ilman syyllisyyttä, nautinnosta tinkimättä! Ou jee!

Kuva: www.vildamagazine.com

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti