keskiviikko 29. tammikuuta 2014

Tahini-iltapalaHowdy. Poikkesin vaan sanomaan, että porkkanat dipattuna tahiniin on muuten ihan järjettömän hyvä iltapala. Urtekramin paahteisen makuinen tahini on kerrassaan tahnojen aatelia. Voisin kevyesti syödä vaikka koko pussillisen porkkanoita tämän tahinin kera! Ja suoraan purkista, tietty.

4 kommenttia:

 1. Moi!Tykkäsitkö heti ensimmäisellä maistamalla tuosta tahinista?Minun suussani se ei maistu kovin hyvälle ja haluaisin kovasti tykätä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä taisin kyllä tosiaan tykätä tästä heti - meillä onkin jo pitkä suhde takana. Ennen Urtekramin paahteista tahinia olin maistanut vain vaaleita tahineja, ja minä puolestani en niin välitä niistä pelkiltään tai leivän päällä, hummukseen ja tahinikastikkeeseenhan ne kyllä sopii. Mutta ehkä sinä pitäisit enemmän vaaleasta tahinista? Tai oletko kokeillut sekoittaa Urtekramin tahinia johonkin, kuten juurikin hummukseen?

   Poista
 2. Pitääpä kokeilla jotain vaaleaa tahinia :) Olen kyllä sekoittanut tätä yhteen sun toiseen mutta puskee aina läpi se maku.Pitää jatkaa maistelua jos maku vaikka paranis.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onnea kokeiluun! Ja kyllähän sitä tahinittakin moni elää :) Mutta kieltämättä kätevä ja toki terveellinenkin tuote.

   Poista