lauantai 15. helmikuuta 2014

Luomua kohtuuhintaan: Cattierin kosmetiikkaLöysin ranskalaisen luonnonkosmetiikkamerkki Cattierin elämääni syksyiseltä Tallinnan reissulta; ostin sieltä kokeeksi Cattierin pinkkiä savinaamiota ja tykästyin siihen kovasti. Syksyn mittaan merkki hiipi Suomenkin ekokauppoihin, ja hiljattain löysin jo Kampin Life-puodistakin Cattierin kosmetiikkaa.

Olen tähän asti testannut savinaamion ohella Cattierin puhdistusmaitoa ja kasvovettä, ja olen erityisen tyytyväinen tuotteiden hinta-laatusuhteeseen. Sekä puhdistusmaito että kasvovesi (molemmat 200 ml) maksoivat muistaakseni hiukan päälle kympin. Ei paha hinta luomulaatuisista ihonhoitotuotteista! Puhdistusmaidolla lähtee mukavasti niin meikki kuin lika, ja kasvovesi jonka suhteen olen yleensä erityisen kranttu, ei kirvele eikä kiristä vaan tuntuu ihanan raikkaalta ja puhdistavalta. Savinaamio taas putsaa hellästi kuivaa ihoani ja tuntuu samalla ihmeen kosteuttavalta - sen käyttö kerran, kaksi viikossa on nykyään osa ihonhoitorutiinia.

Tuotteiden tuoksut ovat mietoja mutteivät neutraaleja, erityisesti kasvovedessä on mukavan ruusuisa fiilis. Vaikka mistään luksusmerkistä ei olekaan kysymys, tuntuvat Cattierin tuotteet käytössä paljon ylellisemmältä kuin hinnasta saati pakkauksista (tötsiin voisi vähän hei panostaa) voisi päätellä. Oiva ostos budjettiekoilijalle siis!

2 kommenttia:

  1. Kuullostavat hyvältä! Itseltäni tämän Cattier on vielä täysin testaamatta. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aion seuraavaksi testata kuorintaa ja kasvovoiteita - nekin taisivat olla vegaanisia. Kannattaa kyllä kokeilla, tosiaan ovat yllättävän laadukasta settiä!

      Poista