keskiviikko 26. helmikuuta 2014

Muumimukit ovat saatanasta


Toverit, on jälleen aika katsoa totuutta silmästä silmään. Muumimukit eivät sittenkään ole vekkuleita ja kivoja. Ne eivät ole omaperäistä, pikkuisen hullua suomalaista designia. Ehei, sillä ne OVAT SAATANASTA. Jos luulet, että iskemällä pöytään tämän perkeleen pikarin sinäkin olet vähän silleen niinku muumimaisen boheemi, seesteinen ja lämmin, olet väärässä. Olet vain langennut samaan Pimeyden ansaan kuin lukuisat kanssauhrit. Sillä muumimukit ovat saatanasta.

Ne ovat paholaisen vitsaus, joka on pesiytynyt jokaisen suomalaisen astiakaappiin black metal-fanista kulttuuritätiin. (Katsokaa vaikka oman kuivauskaappimme surullista todistusaineistoa.) Belsebubin juonien seurauksena myös lukemattomat viattomat ulkomaalaiset raahaavat kotiinsa näitä tekoveikeitä kupposia. Ystävät, pysäyttäkää tämä hulluus.

Sillä. Muumimukit. Ovat. Saatanasta.

8 kommenttia:

 1. En mä ny saatanasta tiiä, mutta ei ne kyllä tyylikkäitäkään ole. Ja niitä tosiaan on kaikilla. IHAN kaikilla. Se minkä sain kesällä 2004 muistoksi äidiltäs eräästä tapahtumasta, on muuten nykyään yli 100 euron arvoinen kuulemma.

  VastaaPoista
 2. Hei, meillä ei ole noita! Ja oot kyllä ihan oikeassa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No hyvä että Suomesta löytyy edes yksi puhdashenkinen kotitalous!

   Poista
 3. Säälittävä postaus. säälittävä blogi & vielä säälittävämpi bloggaaja :), muumimukeja on oikeus ihailla, eivätkä niitä keräävät ihmiset ole lainkaan vähäjärkisiä tai epäpuhdashenkisiä :)...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Varoitus! Edellinen kommentoija on ilmiselvästi saatanan pauloissa!

   Poista