maanantai 23. kesäkuuta 2014

Testissä: kauneushoitola Eko Ego
Luontaishoitola Eko Ego on paikka, jota olin kuullut kehuttavan yhdestä jos toisesta suunnasta: kolmen naisen perustama luonnonkosmetiikkahoitoihin ja hyvinvointiin keskittyvä yritys. Sijaintikin on mitä parhain - Eko Ego löytyy nimittäin nykyään Kaisaniemestä ihan katutasosta.

Pääsin testaamaan puolen tunnin tutustumiskasvohoitoa alennettuun hintaan - pulitin sessiosta pari kymppiä  kun normaalisti hoito maksaa 33 euroa. Eko Egon ihana Johanna toteutti ihotyypilleni sopivan hoidon vegaanisena, italialaisen Argital-sarjan tuotteilla. Argital oli minulle entuudestaan tuttu tuotenimi vain vihreästä savinaamiostaan, mutta kyseessä onkin kokonaisvaltainen ihonhoitosarja. Tykkäsin erityisesti siitä, ettei sarjan tuoksumaailma ollut luonnonkosmetiikalle ominaisen hempeää, vaan voimakkaan yrttisiäkin aromeita löytyi. Miellyin varsinkin anikselta tuoksuvaan vartaloöljyyn, jolla äreää ja kuivaa decolté -aluettani hierottiin.Puoli tuntia kuulostaa aika lyhyeltä hoitoajalta, mutta oikeastaan kaipasin juuri tällaista pikapysähdystä kiireisen työpäivän jälkeen ennen vielä hektisempään kotielämään palaamista. Pintakuivaa ihoani hellittiin paitsi puhdistuksella, myös kuorivilla ja kosteuttavilla naamioilla. Paapominen ja ihanat tuoksut  leijuttivat olon mukavan irralliseksi ja seesteiseksi - ja ehdoton plussa siitä, ettei taustalla soinut panhuilutiluttelu! Hoidon jälkeen iho oli selvästi kirkkaampi ja pehmeämpi ja koko naamataulu levänneen näköinen. Pikahoidon voisin ehdottomasti ottaa uusiksi vaikka joskus ruokatunnilla, mutta varasin jo myös syksyksi pidemmän hoitosession.

Eko Egosta löytyy kosmetiikan lisäksi myös muitakin nautinnollisia luomutuotteita, kuten suklaata, teetä ja kahvia. Paikan sisustus oli selvästi vielä hiukan kesken - liike muutti vasta hiljan yläkerroksesta alakerran tiloihin - mutta silti Eko Egosta henki seesteinen fiilis. Ja kuten tuoksuissa, väreissäkään ei oltu himmailtu vaan sisustuksessa oli käytetty reippaita, kirkkaita värejä niin hoitohuoneen väriterapiataideteoksessa kuin huonekaluissakin. Käynnistä ja hoidosta jäi siis kaiken kaikkiaan hyvät vibat. Suosittelen kaltaisilleni  stressaantuneille ja kuivahtaneille luomuhipeille ja kaikille muillekin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti