sunnuntai 28. joulukuuta 2014

Merileväkaviaari-savutofunapitMerileväkaviaari on yksi lempiasioistani. Minkä tahansa aterian ylellisyyspisteet nousevat välittömästi feikkimädin ja kuoharin avulla. Persiljalla höystettyssä savutofutahnassa on mukavan savukalamainen maku. Se on merileväkaviaarin täydellinen kaveri rusnappien päällysteenä. Kokeile vaikka uudenvuoden bileiden naposteltavana tai illallisen alkupalana. Ihan nappiin, hihihih.

 Savutofutahna
1 pkt kylmäsavustettua tofua
1 dl vegaanista majoneesia
1/2 punasipulia
n. 1/3 nippu persiljaa

ruisnappeja tai voileipäkeksejeä
Cavi-art merileväkaviaaria

Sekoita tahnan ainekset tehosekottimessa. Lusikoi savutofutahnaa ja merileväkaviaaria ruisnapeille. Koristele lopulla persiljalla ja tarjoile.


6 kommenttia:

 1. Tämä töhnä näyttää ja kuulostaa just siltä, että sitä on (hiukkasen kenties soveltaen) tehtävä huomiseksi. Onneksi tulin ennen joulua tilanneeksi myös tuota caviartia ja unohtaneeksi sen jääkaapin perukoille :D

  VastaaPoista
 2. On kyllä hyvä yhdistelmä! Toivottavasti maistui.

  VastaaPoista
 3. Maistui, kiitos! Levitän juuri tietoa näistä vegaaniruoka-ryhmässä :D

  VastaaPoista
 4. Jee! Mutta hei: FB:ssä ystävällinen vegaanipoliisi kommentoi näistä, että punaisessa kaviaarissa on käytetty karmiinia - en itse ollut hoksinut ihmetellä mistäs näin helakka väri on saatu... Mutta musta ja ksittääkseni keltainenkin merileväkaviaari läpäisee siis tiukankin vegekytän seulan!

  VastaaPoista
 5. Vältin (täpärästi) vegaanipoliisin sakot ja käytin keltaista kaviarttia, huh!

  VastaaPoista