maanantai 3. elokuuta 2015

Viikon vegaanitärppi: Lushin eyelinerOlen nykyisin vallan ihastunut yläluomen rajauksiin, sellaisiin kissarajauksiin. Naama näyttää kummasti pirteämmältä. Tämän faktan todettuani tuhrustelin senkin seitsemän kajaalin ja eyelinerin kanssa kunnes löysin Sen Oikean. Siellä se odotti Lushin hyllyllä.

Lushin vegaaninen nestemäinen eyeliner, sävyä Itsenäinen (suomeksi musta) on nimittäin parasta rajausväriä ikinä. Sen koostumus on sopivan geelimäinen, se ei valu eikä tuhrusta, eikä suttaannu luomivakoon. Sen saa levitettyä näpsästi purtilon omalla siveltimellä ja rajauksesta saa hienostuneen ohuen tai överipaksun (valitsen usein jälkimmäisen). Mitään luomenpohjustuksia tai muita hankaluuksia ei tarvita, tökötti kun vain yksinkertaisesti pysyy. Olen ollut samoilla rajauksilla aamusta aamuyöhön, ja Elizabeth Taylor olisi taatusti ollut sottaisempi siinä vaiheessa ehtoota. Kuitenkin eyeliner peseytyy pois ihan mukavasti. Minä pyyhin sen yleensä kookosöljyllä pois naamanpesun aluksi.

Eyeliner sisältää mm. aloe vera-geeliä - ehkä se tekee koostumuksesta niin mukavan? Lushin sivujen mukaan tuote sisältää luonnollisten raaka-aineiden lisäksi "turvallisia synteettisiä raaka-aineita". En ole tarpeeksi kemisti tietääkseni niiden turvallisuudesta, mutta ainakaan minun simmujani rajausväri ei ole ärsyttänyt. 

Eyeliner näyttää olevan loppuunmyyty Suomen Lushin varastosta, toivottavasti se tarkoittaa vain että muutkin ovat löytäneet sen eikä tuotannon lopettamista. En kaipaa mustaa tuhrua luomivaossa.

PS. En ole saanut Lushilta minkäänlaista lahjusta postausta vastaan, vaan olen ihan kiltisti ostanut itse meikkiputelini. Kelpais kyllä.

PPS. Miten kaikki blogikaunottaret oikein ottaa meikkiselfiet? Ei niiden naamat näytä noin littanoilta ja kiiltäviltä. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti