torstai 6. elokuuta 2015

Wuhuu! Vegaaniset tarhatossut!


(Varoitus: tämä postaus sisältää äitylipäitylijuttuja, eikä taatusti kiinnosta yhtään niitä, joiden elämä ei pyöri tarharumban ympärillä. Sori.)

Kaikki lasten tarhaolemisesta huolehtivat tyypit tietänevät sen tarhatossuhuolen, joka alkaa kesän lopussa. Mahtuuko edellisvuoden tossut? Missä ne ylipäätään on? Oliko niissä pisua tai muita eritteitä? Mistä uudet? Onko mentävä Prismaan sunnuntaina puoli yhdeksältä vai laitettava hätähuuto Facebookiin?

Jos vielä haluaa vältellä eläinten ihosta tehtyjen asioiden ostamista, voi tossuongelmat kertoa potenssiin kolme. Nahattomat tossut ovat nimittäin usein niitä 80-luvulta tuttuja kummallisia jumppatossuja, jotka kuroutuvat itsestään kuminauhalla karjalanpiirakan näköisiksi ja jotka takaavat lapselle menestyksekkään tarhakiusausuran. Tai sitten ne ovat H&M- henkisiä liukkaita hellokittyjä, joiden tekonahka on kivikovaa jo heti kättelyssä.

First world problem, tiedän, mutta täällä mä nyt vaan lasteni kanssa elän ja jotain niiden jalkaan on tarhapäivän ajaksi saatava. Löysin onneksi jo viime vuonna elämäämme tällaiset Collegién- merkkiset sukkamaiset tossukat. Sukkaosa on tuhtia puuvillaa ja pohja kumia, joten ne ovat lämpöiset, hengittävät eivätkä lipsu. Aika tyyriithän ne ovat (25 € Stockalla), mutta jos laskee hinnan per tarhapäivä, niin ei se nyt niin kamala ole, varsinkin kun tossut tuntuvat kestävän esikoiselta kuopukselle. Tossut myös ainakin verkkosivujen mukaan tehdään Ranskassa eikä pikku kätösin kaukoidässä.

Minusta tossukat ovat myös aika tyylikkäät! Niitä olisi näemmä saatavilla myös aikuisten kokoa, olisikohan tuollaiset leopardit kivat vähän vanhemmallakin tytöllä?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti