sunnuntai 10. tammikuuta 2016

Viisi kivaa asiaa


Oih ja voih. Ruumis täällä hei. Tai melkein. Viekö mikään ei-vakava tauti niin voimia kuin parin viikon flunssa/influenssa/mikäliehelvetinpöpö? Ei uskoisi, mutta sängyssä makoilu katsoen Downton Abbeyta voi sekin alkaa kyllästyttää. Ja tämä naiselta, joka oli menossa nostamaan lippua taloyhtiön salkoon kun selvisi, että Matthewin pippeli toimii sittenkin. Inhoan myös sitä, miten sitten kun fyysinen vointi on jo ok, laahaa mieli vielä maassa, ruoka ei maistu eikä mikään innosta. Plääh.

En totta vieköön ole mikään positiivisuushaasteihminen. Kumma kyllä en saakaan koskaan niihin haasteita fb:ssä. Mutta tässä silti viisi asiaa jotka tuovat iloa näin postnuhaisenakin. Ei tärkeysjärjestyksessä! Paitsi eka toki.

1) Lapset. Tietty. Vaikka ne pomppii mun pään päällä kun olen kuumeessa. Vaikka ne suuttuu kun häviää viime voimillani pelatun korttipelin. Mutta kun ne on niin söpötkin. Kattokaa nyt.


2) Joulu on taas ohi. Onhan se ihana, mutta vaivalloinen. Ja kaikki ei aina mene putkeen.


3) Mun uusi Matt & Nat -kassi. Tykkään tämän kanadalaisen vegaanimerkin laukuista niin! Ja tämä Dolly Parton goes vegan -henkinen upeus löytyi Ebaysta ihan pilkkahintaan.


4) Bileet. Onko jossain? Missä ois? Laittakaa av:ta ja yv:ta ja mitä noita nyt on.


5) Vegaaniset ja kivat lasten kengät. Jostain syystä olen ihan järjettömän otettu siitä, että Wills - vegaanikenkien valikoimaan on tullut myös laadukkaita lasten kenkiä. Yleensä kaikki vähänkin tyylikkäät ja hyvälaatuiset lasten kengät ovat nahkaa. Oijoi, katsokaa nyt noita oikean alakulman dock booteja? Coolit vai mitä?

Niin ja sitten on tietenkin kaikki ystävät ja perhe ja ne. Mutta kyllä te tiedätte muutenkin keitä ootte. Pus.

4 kommenttia:

 1. Miten tuo kuva on shopattu? Onko kyse oikeista lapsista vai japanilaisista näytetöistä, jotka kilpailevat söpöjen robodogien yms. kanssa? Jos kyse oikeista lapsista ilman shoppausta niin kumpi on sairaalassa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahaa! Aika uskomatonta eikö vaan. Haluavat aina itsekin nähdä mun ipadilta ton kuvan, ja sitten ihastelevat omaa sööttiyttään vilpittömän imelästi.

   Poista
 2. Matt&Nat on kyllä kivoin laukkumerkki! Tuo sinun laukku taitaa olla aiemmista mallistoista? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On kyllä ihan mun lempparimerkki! Joo, en nähnyt tätä mallia myynnissä missään, niillä oli jossain vaiheessa sellainen farkkuinen special edition. Tykkään kovasti omastani, tosin tulee aina hiukan sellainen countrylaulajaolo hapsuissa ja kultaniiteissä...

   Poista