sunnuntai 7. elokuuta 2016

Keitaan kuuma kesätesti: SinäMinä -91

Ystäväni oli löytänyt maalaiskirppikseltä kasan 90-luvun SinäMinä -lehtiä, joista muitta mutkitta anastin pari. Kuka tuhlaisi viikonloppunsa jossain Block Partyssa kun voi istua himassa ysäriaarteensa kanssa? Muistan lukeneeni samaisen ystäväni kanssa kirjastossa SinäMinää ja MeKahta (nuo kirjoitusasutkin on kyllä ehtaa kultaa) silmät tapillaan. Pikaisempaan selailuun riitti vain Isosisko-palsta, jossa kyseltiin tisseistä ja seksistä. Jos oli enemmän aikaa niin ehti syventyä muutamaan Lukijan Stooriinkin. Ja testit, toki.

Harmi etten voi ottaa teitä kaikkia kotiini lukemaan näitä herkkuja kanssani. Tässä kuitenkin lohdukkeeksi viisi helmeä:

1) Lukijan Stoori: Kuinka kovis kesytetään? Kovistyttö rakastuu salaa nössöön naapurin poikaan. Kovistyttö lopettaa meikin ja hiuslakan käytön. Naapurin poika rakastuu tästä johtuen kovistyttöön.
Jos ei tämä ole yksi maailman seitsemästä alkuperäisestä juonesta, niin mikä sitten?

2) Lukijapalstan kirjeen aloitus tervehdyksellä Ugh, Howdy ja Terse! Tästä lähtien aloitan kaikki työpäivät noin. Ei voi mennä vikaan.

3) Samalla palstalla on todellakin julkaistu kirje otsikolla "Ruotsi ei kaipaa mustaa miestä" jossa puhutaan ihan tyynesti mutakuonoista. Myös monissa julkaistuissa novelleissa puhutaan "mutiksista". Oltiinko ysärillä todella noin avoimesti rasisteja? Onko MV uusi SinäMinä?

4) Käsialanäytepalsta. Grafologi neuvoo ihan pokkana sisustussuunnittelijaksi haluavaa tyttöä (Vaaka -74) hylkäämään haaveensa ja ryhtymään teknilliselle tai liikealalle, koska käsiala viittaisi lahjojen lepäävän siellä suunnassa. Way to go! Ei paljon himmailla! Jos kysytään niin sittenhän neuvotaan!

5) Tämä kuva. Todella ennakkoluulotonta käyttää nuorten lehteen suunnattuun mainontaan malleina nelikymppisiä baariruusuja! Arvostan!


7 kommenttia:

 1. Eikä! :D Vielä kun saisi käsiinsä vanhoja Regina-lehtiä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Uuu! Olis oikein kohuseksihellekesäkamaa!

   Poista
 2. Luulo ei ole tiedon väärti! Tyyli oli etenkin 80-luvulla, ja 90-luvun alussakin vielä sellainen, että se vanhensi.

  15-vuotiaat näyttivät kolmekymppisiltä ja vastaavasti kaksvitoset nelikymppisiltä :) Tsekatkaa 80-luvun Hittimittareita YLE Areenasta, ja niissä olleita raatilaisia jos ette usko.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta. Mä muistan ysärin aika hyvin. Muistan myös ysärillä yrittäneeni näyttää kolmekymppiseltä baariruusulta (nyt se onnistuu ihan itsestään) kun pyrin alaikäisenä baariin. Mulla oli kaverin musta viittaponcho ja valkoista helmiäishuulipunaa sekä joku nutturayritelmä. En päässyt.

   Poista